top of page
Tampere Kuntosali Gym Tampere - Usein kysytyt kysymykset

NÄITÄ USEIN KYSYTÄÄN

FAQ / UKK - Useimmiten kysytyt kysymykset.

 

Näitä kuntosaliin liittyviä kysymyksiä meiltä usein kysytään. Olemmekin koonneet tälle sivulle nämä useimmin kysytyt kysymykset ja niihin vastaukset. Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin muu kysymys, johon et löydä vastausta, niin rohkene kysyä.

UKK

Onko teillä kuntosaliin ilmainen tutustuminen?

 

Kyllä. Tervetuloa tutustumaan kuntosaliin täysin ilmaiseksi. Ensimmäinen tutustumiskäynti kuntosalilla ja treeni on ilmainen, eikä se velvoita sinua vielä ostamaan. 

Missä säilytän tavaroita treenin aikana?

 

Kuntosalilla on miesten ja naisten pukkareissa säilytyskaapit. Tarvitset salille oman munalukon tavaroidesi säilyttämistä varten: Pukuhuoneen kaappi on tarkoitettu käytettäväksi vain treenauksen ajan. Jos tarvitset tilan tavaroidesi jatkuvaan säilyttämiseen salilla, tiedustele toimistosta lokeroa.

Voiko oma personal trainer tulla ilmaiseksi mukaani?

 

Kyllä. Meillä personal trainer ohjaa valmennettavaansa ilman salimaksua. Mikäli Personal Trainer tahtoo treenata myös itse, silloin hänkin maksaa treenaamisestaan.

Mihin kuntosalilla voi pysäköidä auton ja onko pysäköinti ilmainen?

 

Ei hätää. Vaikka kuntosali onkin Tampereen ydinkeskussa, niin meiltä löytyy hyvin parkkipaikkoja kuntosalikortin omaaville. Pysäköinti on ilmaista arkisin klo 16-07 välillä ja la-su 24h. Pysäköintiluvan saat kysymällä toimistosta.

Miten pääsen kuntosalilaitteiden kanssa alkuun?

 

Meillä laiteperehdytys 45 min. kuuluu salikortin hintaan kortin ollessa vähintään ykden kuukauden mittainen.

Ylimenevältä ajalta menee ohjausmaksu 35 €/tunti.

bottom of page