top of page

Kuntosalin Korona / COVID-19 ohjeistus

Meillä on helppo pitää etäisyyttä kanssatreenaajaan!

Meillä on väljää, löytyy paljon henkilökohtaista treenitilaa! Olemme kolmessa kerroksessa, naisille myös oma puoli, useita laitteita on useita erilaisia, löytyy useita kyykky- ja maastavetopaikkoja, erillinen venyttelytila. Mahdumme kyllä vaivatta, jos vain haluamme antaa toisillemme tlaa.


Laaja aukiolo: Avaimella sisään klo 4.00-22.00 (sisään klo 22 mennessä, sen jälkeen voit rauhassa tehdä treenisi). Laaja aukiolo mahdollistaa oivasti sen, että voit tulla, kun meillä on erityisen väljää.
 
Salikortin voit tauottaa omalla ilmoituksella milloin tahansa veloituksetta korona-aikana. Tulet takaisin, kun sinulle sopii, jolloin saat kompensaation saliaikaasi.
 

PÄIVITETYT KORONA-MÄÄRÄYKSET

 

1. Kukaan ei tule kipeänä salille tai toimistoon, olipa kyseessä mikä tahansa sairaus. Salille saa tulla vasta, kun oireiden päättymisestä on kulunut 72 tuntia. Koronatapauksessa oireetonta aikaa on oltava 5 päivää.

 

2. Ulkomailta palaavat: Jos koronaoireita ilmenee, pysy kotona. Oireetonta aikaa oltava 5 päivää.

 

3. Pese kädet ennen treeniä ja jälkeen treenin. Pidä kanssatreenaajaan ja henkilökuntaan vähintään 2 metrin etäisyys. Suosittelemme treenaamista väljinä aikoina, eli aamupäivisin, aikavälillä 11-14 ja iltaisin klo 20 jälkeen.

 

4. Salikortin hyllytyksen voi tehdä meilitse, veloituksetta, info@steelbody.fi. Kukaan ei asioi sairaana salilla.

 

5. Muuta: Älä koskettele silmiä, nenää tai suuta, ellet ole juuri pessyt käsiäsi.

Julkisilla paikoilla kannattaa pyrkiä pitämään 2 metrin etäisyys kanssaihmisiin.

 

6. Miten suojaat muita: Jos sinulla on lieviäkin hengitystie-infektion oireita, pysy kotona.

Vältä kättelyä. Suoja suusi ja nenäsi kertakäyttö-nenäliinalla kun yskit tai aivastat. Laita käytetty nenäliina välittömästi roskiin. Pese kätesi, heti. Tarvittaessa yski tai aivasta hihaan, älä käsiisi.

 

Jos epäilet koronavirustartuntaa, jää kotiin. Tarvittaessa voit soittaa terveyskeskukseen tai sairaalan päivystykseen. TAYS:in puhelinnumero koronatapauksen varalle on

03-31165333/ neuvontapuhelin 24/7. Jos ylipäänsä olet kipeänä, pysy kotona. Jos epäilet koronavirustartuntaa, keskeytä salilla käyminen välittömästi. Hyllytyspalvelumme on käytössäsi 24/7, hyllytä meilitse: info@steelbody.fi.

 
Nämä ohjeet ovat voimassa toistaiseksi.

 


 
 

bottom of page