Kuntosalin Korona / COVID-19 ohjeistus

Meillä on helppo pitää etäisyyttä kanssatreenaajaan!

Uusi ohjeistus!: Tiukka henkilörajoitus: 5 henkilöä yläkerran yleiselle puolelle, 5 henkilöä naistensalille, 10 henkilöä alakertaan, miesten pukuhuone 8 henkilöä, naisten pukuhuone 6 henkilöä. Välttäkäämme  parhaamme mukaan perinteistä ruuhka-aikaa, ma - pe klo 16-19.

Meillä on väljää, löytyy paljon henkilökohtaista treenitilaa! Olemme kolmessa kerroksessa, naisille myös oma puoli, useita laitteita on useita erilaisia, löytyy useita kyykky- ja maastavetopaikkoja, erillinen venyttelytila. Mahdumme kyllä vaivatta, jos vain haluamme antaa toisillemme tlaa.
 
Laaja aukiolo: Avaimella sisään klo 4.00-22.00 (sisään klo 22 mennessä, sen jälkeen voit rauhassa tehdä treenisi). Laaja aukiolo mahdollistaa oivasti sen, että voit tulla, kun meillä on erityisen väljää.
 
Salikortin voit tauottaa omalla ilmoituksella milloin tahansa veloituksetta korona-aikana. Tulet takaisin, kun sinulle sopii, jolloin saat kompensaation saliaikaasi. Jos saleja päätetään AVI:n toimesta sulkea, menetetyn ajan saa automaattisesti hyvityksenä salikorttiin. Meillä on erityisen tiukka koronaohjeistus, meidän kaikkien terveyden ja turvallisuuden takaamiseksi! Ohessa koronaohjeistuksemme, lue huolellisesti:
 
1. Kukaan ei tule kuntosalille sairaana, olipa kyseessä mikä tahansa sairaus. Muun kuin koronan kohdalla salille saa tulla vasta 3 oireettoman päivän kuluttua. Koronatapauksessa oireetonta aikaa on oltava vähintään 2 viikkoa, tai jos lääkäri määrää, enemmän, tai on oltava esittää negatiivinen tulos.
 
2. Ulkomailta tai HUS-alueelta palaavat: Salille saa tulla vasta 2 viikon kuluttua matkan päättymisestä, jos oireita ei ole ilmennyt. Jos oireita ilmenee, ota yhteys lääkäriin ja toimi tarkasti saamiesi ohjeiden mukaan. Koronatapauksessa toimi lääkärin ohjeiden mukaan.
 
3. Pese kädet ennen ja jälkeen treenin, tarvittaessa myös kesken treenin. Vesipisteitä löytyy niin ala- kuin yläkerrastakin. Pidä muihin ihmisiin vähintään 2 metrin etäisyys. Pyri treenaamaan tiloissamme, kun meillä on väljintä, eli klo 9-15 tai klo 20 jälkeen.
 
4. Salikortin voit hyllyttää milloin tahansa, mistä tahansa syystä. Nyt korona-aikana sen voi tehdä sähköpostilla. Sairaana ei saa tulla asioimaan. Voit puolestasi aina lähettää jonkun muunkin hoitamaan asioitasi, ellet itse voi soittaa tai meilata meille.
 
5. Älä ollenkaan koskettele silmiä, nenää, suuta. Vältä väkijoukkoja ja ylipäänsä paikkoja, joissa on haastavaa ylläpitää turvavälejä. Älä ollenkaan matkusta korona-alueille, jotka ovat leviämisvaiheessa, äläkä ulkomaille. Jos kuitenkin joudut matkustamaan leviämisalueelle tai ulkomaille, noudata kahden viikon karanteenia takaisin tullessa. Jos oireita ilmenee, ota yhteyttä lääkäriin.
 
6. Suojaa muita. Pysy kotona, jos sinulla on mitä tahansa koronaan viittaavia oireita. Suojaa suu ja nenä, kun yskit tai aivastat. Jos epäilet koronatartuntaa, soita terveyskeskukseen tai sairaalan päivystykseen, Tampereella 03-31165 333 (24/7).
 
JOS EPÄILET KORONATARTUNTAA, KESKEYTÄ SALILLAKÄYNTI VÄLITTÖMÄSTI.
HYLLYTÄ KORTTI 24/7: info@steelbody.fi
 
Nämä ohjeet ovat voimassa toistaiseksi.
 
Kiitos, että luit tämän.