top of page
Tampere kuntosali Gym Steel Body - Ajankohtaista - Nainen käsipainot

AJANKOHTAISTA JA SPESSUTEEMOJA

Seuraathan jo somekanaviamme

Päivitämme

kampanjoita, kulttuuri- ja hyvinvointiteemoja yms. 

  • Facebook
  • Instagram

Ota seurantaan ja

tägää meidät

@steel.body.tampere

#steelbodytampere

Ahaa!

Vähän pehmeämpi treenikaverikin ujuttautunut mukaan.

 AJANKOHTAISTA 

Steel Body teemakuntosali

♥ Kulttuuri

♥ Kielet

♥ Nostalgia

♥ Luonto

♥ Filosofia

♥ Elämänfilosofia  

♥ Erikoisteemat

Kuukausittain vaihtuvat teemat, arvontoineen!

Tästä osiosta löydät meneillään olevat, tulevat ja aikaisemmat erikoisteemamme sekä muut mukavat tempauksemme + tärkeät, akuutit asiat. Yhteistyössä kanssamme: www.toimistotarvike.fi, www.luonnelinnut.fi,

www.pikku-idis.fi!

Olemme järjestäneet erikoisteemoja vuodesta 2020. Korona ja sen tuomat rajoitukset veivät ilon monen elämästä ja halusimme piristää asiakkaitamme. Nyttemmin konseptista on tullut pysyvä. Tarjoamme kuukausittain kaksi pääkuukausiteemaa, lisäksi runsaasti extrateemoja. Tarkoituksenamme on tehdä vapaa-ajasta sellaista, että se myös tuntuu vapaa-ajalta.  Ei vain raakaa rautaa, vaan myös mielenvirkistystä! Teemoihin liittyy kivoja arvontoja, jotka voivat tuoda lisäetuja. Usein voitot soveltuvat hyvin myös lahjaksi. Teemoja on laidasta laitaan,  aina löytyy eläinteemaa, nostalgiateemaa sekä kieli + kulttuuri -teemaa, mutta myös muuta: Yllätys on aina taattu!

Huom. Toimiston viereiseltä seinältä löytyy kalenteri, josta näkee kaikki teemat vuoden 2024 loppupuolelle saakka, yhdellä silmäyksellä. Tuu hämmästymään, bongaa suosikkisi ja osallistu arvontoihin ja muuhun mukavaan! ♡ Huom.  Kalenteriin on merkitty päivät, joihin reagoimme, mutta teemat ovat esillä kulloinkin yleensä KOKO KUUKAUDEN AJAN!

MUISTA MUISTAA MYÖS ITSEÄSI JOULULAHJALLA!

Onkos vielä liikuntarahaa käyttämättä? Meiltä voit ostaa millä tahansa summalla. Huom. Toimiston tämän vuoden viimeinen aukiolopäivä sattuu perjantaille 29.12.2023 – jos missaat sen, niin soita Markukselle, jotta saadaan sovittua maksamisesta, takarajahan vanhojen saldojen käytössä on tosiaankin 31.12.2023. Markuksen puh. 040-8256427. Tervetuloa kunto-ostoksille!

8. syyskuuta vietetään Kansainvälistä lukutaitopäivää. Meillä Steelillä on joka kuukausi esillä kulloisiinkin kuukausiteemoihin liittyvää kirjallisuutta. Tarkoituksenamme on rohkaista ihmisiä lukemaan - tarttumaan ihan oikeaan kirjaan puhelimennäytön sijasta! Tervetuloa tutustumaan mukavaisiin teoksiin! Kirjallisuusteemoihin viimeisimpänä lisätty nyttemmin: Detective Fiction Day 20.4.2024: Agatha Christie - Queen of Crime. Arvontakin tulossa!  HUOM. Jos jokin esillä olevista kirjoista erityisesti kiinnostaa Sinua, voit kysyä Katjalta, mistä saisit hankittua sen edullisesti tai tiedustella, voitko ostaa edullisesti tai peräti saada omaksi meiltä ko. kirjan, kun teemakuukausi on ohitse. Lukeminen kannattaa aina!

HUOM. Toimiston vieressä seinällä jo nähtävillä KAIKKI VUODEN 2024 TEEMAT sekä lista eläinteemoista. Toki kalenteri saattaa viä paikoin täydentyä. Joka kuukaudelle on jokin eläin-, nostalgia- ja  kieli-/ kulttuuriteema sekä paljon metkoja erikoisteemoja! Vuosi 2024 pitää sisällään myös filosofisia teemoja sekä herkkuteemoja.

Steelin Spessut

Mahtava marraskuu

 

It's Crazy, It's FOXY!

1. BERRY FOXMAS! Happamia, sano kettu pihlajanmarjoista.

2. Suomen luonnelinnut

3. Karjalan + udmurtin kieli ja kulttuuri

4. Tweety

5. Maailman kiltteyspäivä

6. TOLERANCE EXTRA

7. Guinness World Records

8. Disney 100 vuotta: Mikki Hiiri

9. Have a Bad Day Day 19.11.2023: Tunnemyönnön päivä.

10. Extra Mile Day 1.11.2023

11. Odd Socks Day 14.11.2023

12. Muurahaiskarhu

13. HYGGE EXTRA: Iloa joulusaunaan -arvonta

14. KABOOM! - SPORTTISTARTTI. Kilpailu & arvonta. Kts. tiedot alempaa, omasta kohdastaan.

Lisätiedot kustakin tuosta alta, omasta kohdastaan, kelaa alaspäin.

 

 

MARRASKUUN  arvontaboxit löytyvät yläkerran pöydästä Upea setti! 

Vuosikorttiarvonnan voitti: Heidi R.

Arvoimme lisäksi 2 kuukausikorttia. Onnekkaat olivat: Kaisa L. & Timo S.

Onnittelut! 

Huom. Voit tipauttaa haluamaasi boxiin myös läheisesi nimen ja puhelinnumeron, sillä arvontamme ovat KAIKILLE AVOIMIA! Joulua silmällä pitäen, voin myös paketoida voittosi, jos multa sattuu löytyyn lahjapaperia, kun tuut noutamaan! Voit ottaa osaa myös niin, että laitat lappuun lahjansaajan nimen, mutta sulkuihin omat tietosi, niin voitosta ilmoitetaan sinulle.

Lisätietoja kustakin teemasta tuosta alta, omasta kohdastaan (kelaa alas saakka). Tervehtii, Katinka

 

MAAILMAN LUONTOPÄIVÄ 3.3.2023 -  mutta STEELILLÄ ON MAAILMAN LUONTOPÄIVÄ IHAN JOKA PÄIVÄ!

YK:n yleiskokous julisti vuonna 2013 maaliskuun 3. päivän maailman luontopäiväksi. Teemapäivän tarkoituksena on muistuttaa meitä luonnon monimuotoisuudesta ja toisaalta myös sen haavoittuvaisuudesta. Luonnon arvo ihmisen hyvinvoinnille on korvaamaton. Meillä Steel Bodylla on joka päivä luonnonpäivä, sillä meillä on joka kuukausi koko kuukauden ajan esillä  eläinteemoja, joihin liittyy usein myös tykättyjä arvontoja.   Marraskuussa teemana mainio muurahaiskarhhu. Arvontaan ihanan nokkavainen pehmolelu! Tervetuloa viihtymään! Lisätietoja muista tulevista eläinteemoista tuosta alapuolelta, omasta kohdastaan.

 

Arvontojen voittajat/ lokakuun arvonnat:

Juomakirja: Janette K.

Kaikemmailman eläimet -setti: Tapio P.

Lets Go Nuts -pähkinäsetit: Saana R., Henri & Saienko

Väyrynen kysyy: Voiko vitutukseen kuolla? - arvonta, voittona: lohdutusta witutukseen: Tarja H.

Jurppiarvonta: Repe Sorsa -parfyymi + Pikku Myy -yllätys: Pote, Ville A. & Ville S.

Tampere -arvonta: Päivi M.

Kukkoiluarvonta: Reffakas kukko + salietu: Noora K.

Laiskiaissetti: Marko P.

Piña Colada -setti: Hilma S.

Herkkukaakao: Minja, Arttu N. & Taru E.

Herkkukahvi: Antti V., Jukka L. & Marko L.

Teesetti: Heli A. & Sara H.

D’Oh Philosophy -arvonta: Kata V.

Pesukarhhu -pehmoleluarvonta: Juho M.

Kikka Nostalgia: Elämäkerta & hitit -arvonta: Santtu L.

Onnittelemme! Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti. Uudet apajat taas yläkerran pöydässä, huomatkaa myös kiva kilpailu siinä minipöydällä.

JOULU EXTRA

JOULULAHJAPALVELU - JA IHANA YLLÄTYS YSTÄVÄLLESI ON VALMIS!

SAATA YSTÄVÄSI JO NYT JOULUMIELELLE!

Yllätä ystäväsi iloisella postilla - Anna meidän postittaa hänelle joulunaluslahja! Posti tuo nykyisin usein ei niin kovin mukavaa postia, nyt petrataan! Lähetämme ostamasi lahjakortin kuntosalillemme suoraan vastaanottajalle YLLÄTYSKUORESSA. Saat mukaan lähetykseen oman onnittelukorttisi tai haluamasi viestin taikka vaikka jonkin valokuvan, tai mitä tahansa kuoreen mahtuu! Voit sisällyttää lahjakorttiin myös pikkuisen lisäyllätyslahjan, jonka lahjansaaja saa samalla mukaansa, kun lunastaa lahjakortin salipalvelun. Salikorttihinnan lisäksi veloitamme ainoastaan postikulut ja lisäyllätyslahjasta omakustannushinnan! Lisätiedustelut: Poikkee toimistossa sopimassa palvelusta tai meilaa meille info@steelbody.fi.

​​​​​Eläinaiheisia teemoja eläinteemoihin tykästyneille:

VUOSI 2023:

Oravapäivä (Squirrel Appreciation Day) 21.1.2023

Hirvipäivä, Moose Day 25.1.2023

International Zebra Day 31.1.2023

World Hippo Day 15.2.2023

Vesinokkaeläinpäivä, Platypus Day 4.3.2023

Mesikämmenen päivä, International Bear Day 23.3.2023

Kenkänokkapäivä, Shoebill Day 18.4.2023 (omistettu harvinaisille linnuille)

Valtakunnallinen koirapäivä 24.4.2023

World Penguin Day 25.4.2023

International Flamingo Day 26.4.2023

Wild Koala Day 3.5.2023

Skunk Day 10.5.2023

World Oceans Day 8.6.2023: Seahorses

International Lynx Day 11.6.2023

World Camel Day 22.6.2023

International Day of The Tropics 29.6.2023: Tukaani

Porcupine Appreciation Day, Piikkisikapäivä 2.7.2023

World Meerkat Day 3.7.2023

Unikeonpäivä 27.7.2023: Pähkinäunikeko

Ei pöllömpi pöllöpäivä, International Owl Awareness Day (IOAD) 4.8.2023

International Cat Day 8.8.2023

International Wolf Day 13.8.2023

Suomen luonnon päivä 26.8.2023, kunniaeläin: Närhi

International Slow Loris Day 13.9.2023

International Rabbit Day 23.9.2023. Kaniini hatusta!

Raccoon Appreciation Day 1.10.2023

Maailman eläinten päivä 4.10.2023, kunniaeläimemme: Haisuhilleri eli zorilla, teemana: Kaikemmailman eläimet kans! Erikoisia eläimiä ympäri maailman

International Sloth Day, 19.10.2023

World Anteater Day, Muurahaiskarhupäivä 29.11.2023

Vuosi 2024: Flying Squirrel Appreciation Day, Axolotl Day, World Ostrich Day, Peacock Day, International Beaver Day, World Tapir Day, Parrot Day, World Giraffe Day, Chameleon Day, Quoll Day, World Rhino Day, World Kangaroo Day, Wombat Day, World Lemur Day, Fox Day, World Walrus Day, World Numbat Day.

Parkkiluvat!

Parkkipate valvoo nyt parkkipaikkoja. Steel Bodyn parkkilupa käy yhä normaalisti, mutta pidä huolta, että siinä olevassa voimassaolotarrassa on virtaa. Voimassaolo kirjataan aina vähän edemmäs kuin salikortissa, jotta siinä on virtaa, kun tulet uusimaan. Älä poista lupaa tuulilasista kun haet uutta tarraa, hae vain uusi tarra ja liimaa sitten siihen vanhan päälle. Ettei tule turhia sakkoja. Voimassaolotarroja ja parkkilupia voi hakea toimistosta. KERTA KAIKKIAAN: Muistakaa laittaa se pysäköintilupa siihen tuulilasiin, ja tämä: Meidän HENKILÖKUNTAPAIKKA on tosiaan vain henkilökunnalle eli siihen ei saa jättää autoa, missään kohtaa päivää/ yötä. Paikan kohdalla lukee että se on henkilökuntapaikka.

Liikuntarahaa taas tupsahtanut käyttöön?

ONKO SINULLA LIIKUNTARAHAA, joka on kenties menossa kohtapuolin vanhaksi? Kipin kapin hakemaan uutta ihanan aktiivista kuntoa saliltamme, elämän kiireissä on rautainen kunto tarpeen! Kunnossa koko elämä maistuu paremmalta! Meiltä saat täsmälleen haluamasi pituisen salikortin. Ei lisämaksuja eikä muitakaan kettuiluja, nyt eikä ikinä! Aloita elämäsi parhaan kunnon hankkiminen nyt ja heti!

Ajan/kerrat voit käyttää haluamanasi ajankohtana! Aikaa voi ostaa, vaikka kortti ei olisikaan menossa vielä vanhaksi. Meiltä voit ostaa minkä tahansa ajan tai millä tahansa summalla aikaa. Huom. Etu on HENKILÖKOHTAINEN.

 

​​​​​Steel Body - Suomen Hygge-kuntosali nro 1

Kotisivuiltamme löydät myös Hygge-osion eli rentoutumisen ja palautumisen vinkkikeitaan sekä Hyvän mielen tsemppikornerin hankinta-vinkkeineen, kantsii klikata! Hyggeosiosta löytyy mm. Nalle Puhin viisautta, juttua kirjeen kirjoittamisen ihanuudesta sekä herkutteluvinkistö. Hygge näkyy myös kuukausittaisissa kulttuuriteemoissamme sekä extrateemoissamme, puhumattakaan salimiljööstämme ja joustavuudestamme. Me teemme  työtä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta! Hygge on astumista mukavuusalueelle, lupaa nauttia - myös arkena!

 

 

Steel Body etsii tunnollista SIIVOOJAA

Steel Body etsii osa-aikaista siivoushenkistä siivoojaa 1-2 arkiehtoolle, työaika alkaa n. klo 21. Työ sopii mainiosti esimerkiksi opiskelijalle.  Etsimämme henkilö on luotettava, täsmällinen, töihintulevainen (ei peruuttele jatkuvasti tuloaan) ja hänen siivousjälkensä on sitä sorttia, että sen jälkeen hän kehtaisi pyytää vaikka siivoustarkan äitinsä käymään. Palkkaus TES:in mukaan. Luontoisetuna tietysti saa treenata meillä sekä käyttää solariumia ja infrapunasaunaa. Yhteydenotot: info@steelbody.fi. Edit: Henkilö tehtävään jo löytynyt, mutta ota silti yhteyttä, jos pienimuotoinen siivoushomma kiinnostaa, tarvetta saattaa ajoittain olla.

 

​​ARNOLD SCHWARZENEGGER

Voihan ARNOLD ja I'LL BE BACK! Oletko old school -tyyppi ja nostalgisten kuntosalien ystävä? Ota osaa nostalgisen treenihengen ylläpitoon Tampereen nostalgisimmalla kuntosalilla! Etsimme lahjoituksina mitä tahansa upeaa materiaalia ARNOLD SCHWARZENEGGERISTÄ - jos Sinulta suinkin löytyy jotakin sellaista, mistä raaskit luopua. Ota yhteyttä taikka poikkee paikan päällä!

p. 03-2238877/ ma-pe klo 14-21, info@steelbody.fi

Suurkiitos Tuomakselle rehvakkaan kokoisista Arnold-suurjulisteista! Ovat seinällä!

Teemakuusi: Kuusenvaanijaiset

Yläkerrassa ilonamme on teemakuusi, josta löytyy kuukauden teemoihin sopivia koristeita. Silloin tällöin, jokusen kerran kuussa, kuusen juurelle  ilmestyy salavihkaa palkinto, joka voi olla esimerkiksi syötävää, juotavaa, saliaikaa, tuotepalkintoja, kuukauden teemaan sopivia palkintoja tai jopa jokin ihan mieletön yllätys! Löytämällä palkinnon voit napata sen mukaasi  tai voit jättää sen kuusen juurelle seuraavaa löytäjää varten.  Palkinnot tosiaan löytävät tiensä kuuseen minä tahansa päivänä, mihin kellonaikaan tahansa.

MARRASKUUSSA  kuusen juurelta löytyy mm. hyvän mielen palkintoja sekä suklaata  + jottae iha ÄLYTÖNT, kuten aina! Tsekkaa kuusi kun tuut! Kaikemmailman, heh!

KULTTUURITEEMAT JUURI NYT:

 

Huom. Alakerran kulttuurikornerin löydät, kun jatkat alaovesta suoraan perälle. Yläkerran teemaesittelyt ovat yhteissalin puolella, ihan toimiston vieressä. Kaikki teemat (vuosi 2023) nähtävillä suuressa vuosikalenterissa, joka on toimiston vieressä. Arvontamme ovat kaikille avoimia!

 

STEEL BODYN MAHTAVA MARRASKUU:

It's Crazy, It's FOXY!

 

Kaikkee o, ja vähä pääle - voihan ketun viikset! 

 

Steel Body - Voima kanssasi! Jo 40 vuotta!

Teemalista, MARRASKUUN kaikki ilot:

Pssst. Marraskuun arvontavoitot sopivat oivallisesti myös pukinkonttiin!

1) JOULUEXTRA: BERRY FOXMAS! Happamia, sano kettu pihlajanmarjoista. Kettu ja pihlaja -arvonta, kettuineen ja pihlajineen, ketunystäville. Voita hurmaava setti! Oiva lahjaidea! Esille: Kettukarkki-info, pihlajainfo sekä Aisopoksen ajattomia eläinsatuja, aina freesiä viisautta!


 

2) Luonnelintuesittely, mukavine arvontoineen! Paljon uusia lintusia!


 

3) Karjalan kielen päivä 27.11.2023. Esittelyssä muutamaisia elämän pikku tosiasioita, livvinkarjalaksi. Otteita teoksesta HAVUJA, PERKELE! Olemassaolon Wiheliäisyyden Ylistys. Ihanan pessimismin käsikirja (2023)


 

4) Udmurtin kielen päivä 27.11.2023 Esittelyssä: Udmurtit, kieli ja kulttuuri


 

5) EXTRA: Tweety Day 21.11.23. Tweetyn syntymäpäivä! Söpönen Tweety-arvonta.


 

6) EXTRA: World Kindness Day, Maailman kiltteyspäivä 13.11.2023. Toimistossa spessua; kortinostajille yllätys! Pikanitojakansiossa päivän esittely.


 

7) TOLERANCE EXTRA: International Day of Tolerance. Kansainvälinen suvaitsevaisuuden päivä, 16.11.2023

a) Jaan Kaplinskin Kaikki on ihmettä -henkinen filosofia-milosofia. Esillä: Tutkielma Kaplinskin filosofiasta-milosofiasta, n. 600-sivuinen. Runokirja, Kaplinskin runoja kuudelta vuosikymmeneltä.

b) Sinuhe egyptiläinen: Esillä analyysi teoksesta; Sinuhe-arvonta! Sinuhe -Aku Ankka.


 

8) EXTRA: Guinness World Records Day 16.11.2023. Esillä uusin Guinnessin ennätyskirja.


 

9) NOSTALGIA EXTRA: Mikki Hiiri päivä 18.11.2023. Esillä suurensuuri Mikki-kirja, joka on megessä myös arvonnassa! Mickey & Minnie arvonta! DISNEY 100 vuotta: Esillä pöydässä myös Pahikset, Milla Magia ja Sinuhe-aiheinen Aku Ankka.


 

10) EXTRA: Have a Bad Day Day 19.11.2023. Tunnemyönnön päivä. Lohtusuklaa-arvonta, setissä mukana arkki ihania Kamalan Luonnon tunnemyönnön tarroja! Huomaa päivän esittely peilin vieressä.


 

11) EXTRA: Extra Mile Day 1.11.2023. Extra Mile -arvonta. Kerro meille, minkä asian vuoksi olisit valmis seisomaan päälläsi vaikka viikon! Voita kuukausikortti ja jotakin mukavaa Elämän sisyfosmaiseen ylämäkeen! Huomaa päivän esittely peilin vieressä.


 

12) EXTRA: Odd Socks Day 14.11.2023. VOIHAN VILLIT VILLARIT! -villasukka-arvonta!


 

13) EXTRA: Muurahaiskarhupäivä 29.11.2023. Toivottu teema! Info löytyy peilistä. Söpöysvaroitus! Pehmoleluarvonta!

14) YLLÄTYS EXTRA: KABOOM! - SPORTTISTARTTI: KILPAILU JA ARVONTA

KERRO MEILLE YHDELLÄ SANALLA, KUINKA LUONNEHTISIT STEEL BODYA. Jos yksi sana ei millään riitä, niin hyvä on - useammalla. Kekseliäin vastaus tuo kirjoittajalleen kuukausikortin, laatikollisen suklaashakea sekä 20 vapaavalintaista patukkaa valikoimastamme. ARVOMME LISÄKSI KAIKKIEN OSALLISTUJIEN KESKEN YLLÄTYSPALKINNON SALIETUINEEN. Osallistumisaika: 4.11. - 30.11.2023. Boxi löytyy yläkerrasta alk. 3.11. ehtoolla.

 

KAPLINSKI-TEEMA, vakiona yläkerran minikirjahyllyssä:

 

 

Kaikki on ihmettä! - Jaan Kaplinskin kauneimmat runot (Teos Ilta tuo takaisin kaiken, 2021) + tutkielma Jaan Kaplinskin filosofiasta nähtävillä yläkerran minikirjahyllyssä.

Ainoa koskaan laadittu kokoava esitys Jaan Kaplinskin filosofiasta: Jaan Kaplinskin Kaikki on ihmettä - henkinen filosofia-milosofia: Johdatus kaplinskilaiseen tietämiseen ja etiikkaan

(2015, 625 s., lyhennetty versio). Kaplinski on henkilökohtaisesti kommentoinut tutkielmaa, kommentit nähtävissä tutkielmassa. Kirjoittaja: Katja Syrén.

 

MUUTA:

 

 

 

 

TOIMISTON KATINKAN KIRJOITUKSET YLÄKERRASSA:

Yläkerrasta löydät Katinkan vuonna 2022 julkaistun, varsin kafkahenkisen kirjan:

Kootut happamaisuudet. Umpikujien filosofia. Ei mistään kotoisin olevat kirjoitukset, osa 1. (351 s.) Hapankaalikin jää kakkoseksi!

Teon alla:

- kakkososa: Gifappeltjes - Wiheliäisen happamaiset ihanaiset myrkky?omenaiset vainen. Ernomasten ajatusten kirja. Ei mistään kotoisin olevat kirjoitukset, osa 2

- kolmososa: Kitkeröiset-katkeroiset. Ernomasuuden lähteillä. Ei mistään kotoisin olevat kirjoitukset, osa 3.

Yläkerrasta löydät myös Katinkan UUTUUSKIRJAN,

14-kielisen pessimismin käsikirjan:

HAVUJA, PERKELE! Olemassaolon Wiheliäisyyden Ylistys. Ihanan pessimismin käsikirja, osa 1,

(566 s.)  Teos on julkaistu kesäkuussa 2023 ja se toimittaa sen mitä lupaa.

Teon alla:

- kakkososa: KAKTUKSIA, PERKELE! Olemassaolon Wiheliäisyyden Ylistys. Ihanan pessimismin käsikirja, osa 2. Kielet: suomi (stadin slangi + lisää murreosioita), kveeni, islanti, fääri, saksa, sveitsinsaksa, luxemburg, afrikaans, italia, espanja, portugali, romania, retoromaani, korsika, mallorca, udmurtti, latina. Teokseen sisältyy eettinen teoriani: Silkkihansikasetiikka. Worst Case Scenario kanssakäymisen lähtökohtana. Arkipäivän etiikka.

SUOMEN LUONNELINNUT

Yläkerrassa vakiona esillä SUOMEN LUONNELINNUT (ikkunassa) sekä Petri Törmäsen Suomen Luonnelinnut, uusi editio (2022).  Luonnelintu RAUTARYSKY on Steel Bodyn virallinen nimikkoluonnelintu! Sitä voi ihailla yläkerran teemapöydän luona!

ERITYISKIITOS JUHO SAARIKOLLE EXTRATEEMAPÄIVÄVINKEISTÄ! Varmasti tulevat käyttöön!

 SPESSUTEEMOJAMME 

Ajankohtaista

TULEVIA TEEMOJA

Vuoden 2023 kielet: havaiji, kveeni, vepsä, komi, fääri, swahili, namibiansaksa, ruotsi, islanti, saksa, ranska, italia, retoromaani, sveitsinsaksa, oshindonga, korsika, livvi, udmurtti, stadin snadi slangi, Tampereen murre, Suomen murteet.

JOULUKUU:

Yläkerrassa:

Suomalainen SISU. Steelillä Suomalaisen Sisun päivä 6.12.2023. SISUPUSSI-arvonta! Voittosettiin kuuluu kuukausikortti, viittä sorttia spesiaaleja Sisu-karkkeja sekä Sisu-leffa. Esille Katja Pantzarin Löydä elämäsi sisu!  Sisuinfoa.

Walt Disney Day 5.12.2023

Yllätys: Cheshire Cat -arvonta! Voita hieno suurensuuri väriä kuuman ja kylmän mukaan vaihtava Cheshire Cat -muki & avaimenperä, samaa sarjaa! Esille Cheshire Cat Info, jossa kerromme mm.  siitä, mistä grin like a Cheshire cat -idiomi on oikein kotoisin! Idiomin merkitykseksi annetaan esimerkiksi: to do a big smile, often because you are pleased with yourself. Usein syynä erikoiseen tyytyväiseen hymyyn on se, että hymyilijä tietää jotakin sellaista, usein ehkä hieman wiheliäisluonteista, mitä toinen ei tiedä. Cheshire Cat Quotes.

UUTUUS! Nostalgia Extra: Suomalaisen musiikin päivä 8.12.2023. Eppu Normaalin suomimelankoliaa. Eppu Normaali -arvonta! Voita mm. upea Kaikki biisit -opus. Osallistu kertomalla meille, mikä on  Sun mielestä Eppujen paras biisi! Voit nimetä myös useita, jos on vaikea päättää, mikä on ykkönen.

EXTRA: Take It In The Ear Day 8.12.2023. Teeman esittely: Mitä ihmettä tää oikein on! Liar Liar -arvonta - kyllä, se Carreyn hulvaton pätkä!

DISNEY EXTRA: Disney 100 vuotta

Korva-arvonta! Voita perheen pienimmille ihanat Mikki- ja Minni-korvakirjat!

EXTRA: National Chocolate Covered Anything Day 16.12.2023. Nami-arvonta.

EXTRA: National Whiner's Day, (suomeksi tuttavallisesti: Nillittäjien päivä, heh) 26.12.2023. Nillittäjä-arvonta.

EXTRA: Card Playing Day 28.12.2023. Tule uusimaan salikorttisi! Nyt ne liikuntarahasaldot käyttöön, ennen kuin ne vanhenevat, eksni! Vedä noidan pikimustasta korttipakasta kortti ja voita salietu! Kaikki osallistujat voittavat, Steelin reiluun tapaan! Kaupan päälle lisäksi kivat minipelikortit, niin kauan kuin tavaraa riittää! Yläkerran pöydässä joulukuun ajan: Chic -pelikorttiarvonta. Voita tyylikkäät mustat pelikortit! Arvomme kaksi korttipakkaa! Lisäarvonta: Suurpelikorttiarvonta: Voita ihan hullumaisen kokoiset pelikortit!

UUSI!  JOULUKUUN TUPLAKETTUYLLÄTYS: RAPARPERIKETTU-ARVONTA! Voita ihana raparperikettu ja mansikka-raparperihilloa! Arvomme 2 settiä.

VILUKETTUARVONTA! Voita söpönen kettuaiheinen kuumavesipullo!

TERVEYS EXTRA: KANSAKUNNAN SUPERHERKKU NIMELTÄ: HAPANKORPPU! KUITUA KONEESEEN! -hapankorppuarvonta. Voittona: Kolmee sorttia rouskuvaa! NAMIII! Esille info: Kuidun hyödyt.

Alakerrassa:

 

EXTRA: Epäonnen päivä, Unlucky Day 31.12.2023. Shit Happens! -arvonta. Mukana jälleen rakastettu Kelju K. Kojootti!

Esille ja arvontaan tyylikäs mustakantinen opus Shit Happens So Get Over It, lisäksi voittosettiin kuuluu: Kelju K. Kojootti -parfyymipullo ja Kelju-muki, hiaano, sekä uniikki Katinkan laatima 15-kielinen Fortuna-kalenteri, josta löydät onneen/epäonneen liittyvää sanastoa ja sananlaskustoa joka viikon kohdalta. Kalenteriin on merkitty Tycho Brahen laskemat onnenpäivät, jolloin asiakas voi tulla lunastamaan toimistosta palkinnon, niitä on neljä päivää. Lisäksi asiakas voi tulla lunastamaan palkinnon vuoden molempina perjantai 13. päivinä, eli vuonna 2024 syyskuussa ja joulukuussa. Eikä tässäkään vielä kaikki: Asiakasta odottaa palkinto toimistossa myös hänen syntymäpäivänään! Kalenteri tuo siis mukanaan peräti 7 LISÄPALKINTOA, kivasti pitkin vuotta! Palkinnot voivat olla mitä tahansa (ei kuitenkaan PONI!).

Esille tulee alakerran täydeltä teemaa:

100-sivuinen FORTUNA EXTRA: Onnettaren sanastoa, sananlaskuja & idiomeja/ Euroopan kielet + varjojen filosofien ajatelmia Onnettaresta. Mukana kielet: suomi, livvi, meänkieli, inarinsaame, vepsä, ruotsi, tanska

norja, hollanti, sisilia, englanti, ranska, viro, Pohjois-Inkerin murre & italia.

Etenkin italian kieli näyttää olevan erityisen rikas tällä saralla - niin, Italiassa on jotain maagista! Huom. Halutessasi voit pyytää aineiston multa meilitse. Parhaat terveiset: Katinka

VUOSI 2024

 

 

TAMMIKUU:

Thank God, It's Monday Day 1.1.2024

VESKU EXTRA:

UUNO ON NUMERO YKSI. Uuno Turhapuro -päivä 1.1.2024. Uuno-arvonta.

Loiri-päivä 4.1.2024. Koko kansan Loiri -arvonta. Voita Veskun elämäkerta.

BLUE MONDAY Vuoden masentavin päivä 15.1.2024.  Teemoina: Riemukas Sininen kissa sekä Puolangan Pessimistit.  Alakerrassa 15-kielinen Blue Corner. Mitäpä se hyvejää! -arvonta. Sininen kissa -arvonta. BLUE MONDAY EXTRA: GRUMPOPOTAMUS-arvonta. Kahveeta ja äkkii! Osallistu ja voita kiva kahvee!

Nothing Day 16.1.2024. The Un-Event Day. On Doing Absolutely Nothing!

Popeye Day 17.1.2024. Green Power - Popeye arvonta

Popcorn and Movie Day 19.1.2024. Yllätysarvonta! Voita popcornia ja leffa, jota Quentin Tarantino luonnehtii seuraavasti: "the best-directed film of all time" & "the greatest achievement in the history of cinema".

International Flower Day 19.1.2024

Cheese Lover's Day 20.1.2024. Cheese Lovers -arvonta

Flying Squirrel Day 21.1.2024. Liito-orava-info. Esille myös spessuopus.

Jaan Kaplinski Day 22.1.2024, esillä filosofiaa & Kaplinskin suurensuuri runokirja.

Answer Your Cat's Questions Day 22.1.2024 "Your kitty has questions and January 22 is the day to be answering them, hence it is known as Answer Your Cat’s Questions Day. What child hasn’t promised their cat that if they just reveal they can speak, they’ll keep the secret? On this special day, we’re listening to each meow and trying to understand just what that cat is getting at – we just wish they had speech bubbles above their head like Garfield!" Esille kirja: Millaista on olla kissa? Kts. Sininen kissa -arvonta, ylempää kohdasta: Blue Monday 15.1.2024.

Rabbit Hole Day 27.1.2024. Alice In Wonderland. Lewis Carrollin syntymäpäivän kunniaksi. Fancy Alice -arvonta. Voita upea muistikirja!

Ryhtiliikkeen tammikuun Terve! -arvonta:

Kerro meille, mikä on sun suosikkiJÄRKIRUOKA. Bongaamme nyt terveellisiä ja maistuvia ruokaohjeita ja -reseptejä. Mitä Sinä syöt, kun haluat syödä jotakin erityisen terveellistä ja herkullista? Osallistu ja voita lahjakortti Fiksuruokaan.

HELMIKUU:

Axolotl Day 1.2.2024

World Ostrich Day 2.2.2024

International Eighties Day 6.2.2024. Ultimate 80s -arvonta! Voita 100 biisillistä silkkaa kasikytälukua!

Lähetä kortti ystävälle -päivä 7.2.2024

Hammassärkypäivä 9.2.2024

World Pizza Day 9.2.2024

Don't Cry Over Spilled Milk Day 11.2.2024

Villaintine's Day 13.2.2024

Valentine's Day 14.2.2024

Schopenhauer Day 22.2.2024

Aloha Friday 23.2.2024; Havaijin kielen kuukausi

Chili Day 24.2.2024

Viron kansallispäivä 24.2.2024. Olemassaolon Wiheliäisyyden Ylistystä niin kuin vain virolaiset osaavat! Esillä edelleen Jaan Kaplinskin runoja sekä tutkielma Jaan Kaplinskin filosofiasta.

MAALISKUU:

Sauce Month. Tulossa aika soosia!

Peanut Butter Lover's Day 1.3.2024

Stanisław Jerzy Lec Day 6.3.2024

Naistenpäivä 8.3.2024

Nostalgia Extra: Boys, Boys, Boys! Sabrina-päivä. Sabrinan syntymäpäivä 15.3.2024. Spessu-arvonta!

World Sleep Day 17.3.2024

Nostalgia Extra: Olli Lindholm 19.3.2024

Onnellisuuspäivä 20.3.2024

International Colour Day 21.3.2024. Värien merkityksestä.

Peacock Day 25.3.2024

Spinach Day 26.3.2024

Tarantino Experience -arvonta. Quentin Tarantino s. 27.3.1963. Voita 6 cd:n kokoelma musaa Tarantinon leffoista!

HUHTIKUU:

Fun Day 1.4.2024

Chocolate Mousse Day 3.4.2024

International Beaver Day 7.4.2024

Emil Cioran Day 8.4.2024

That Sucks! Day 15.4.2024

Blah Blah Blah Day 17.4.2024

Kenkänokkapäivä, Shoebill Day 18.4.2024

ASIAKASTOIVE: Varispäivä, International Crow and Raven Appreciation Day, ruotsiksi ihan vain Kråkdagen 27.4.2024

Detective Fiction Day 20.4.2024. Agatha Christie - Queen of Crime -arvonta!

Superhero Day 28.4.2024 Marvel Extra

Garlic Day 19.4.2024

Sisilian kansallispäivä 25.4.2024. Elämän ihanuudesta, sisilialaisittain. (käännetty suomeksi)

Hollannin kansallispäivä 27.4.2024. Ihmiselämän erikoisista aspekteista, hollanniksi. (käännetty suomeksi)

World Tapir Day 27.4.2024

TOUKOKUU:

Global Love Day 1.5.2024

World Laughter Day, Naurupäivä 5.5.2024: Special-teema: Kookaburra eli Isonauraja

Adele Day 5.5.2024

International No Diet Day 6.5.2024

Herb Day 6.5.2024

Lost Sock Memorial Day 9.5.2024. Land of Lost Socks - Kadonneiden sukkien maa -arvonta

Nostalgia Extra: Sandra. Everlasting Love! ♡ 18.5.2024

Kulttuurisen monimuotoisuuden päivä 21.5.2024

Sherlock Holmes Day 22.5.2024

Carb Day 25.5.2024

Hole In My Bucket Day 30.5.2024 Kaiken maailman kuopat + iloista pessimismiä

International Parrot Day 31.5.2024

KESÄKUU:

Rocky Road Ice Cream Day 2.6.2024

Tanskan kansallispäivä 5.6.2024. Tanskalaista hyggeä ja elämän ihanuutta!

Suomalaisen saunan päivä 11.6.2024

Teräsmiespäivä 12.6.2024

Fudge Day 16.6.2024

Garfield Day 19.6.2024

World Giraffe Day 21.6.2024

Global Smurf Day 22.6.2024

Fiesta de La Fortuna 24.6.2024. Onnettaren juhla. Onnettaren kunniaksi.

International Day of The Tropics 29.6.2024

Healthy Eating Week

HEINÄKUU

World Meerkat Day 3.7.2024

 

Chocolate Day  7.7.2024

ROKKENROLL!

International Rock'n'Roll Day 13.7.2024

Tina Turner - Queen of Rock'n'Roll -arvonta

Ranskan kansallispäivä 14.7.2024

Lollipop Day 20.7.2024

Riippumattopäivä 22.7.2024

Unikeonpäivä 27.7.2024

Rain Day 29.7.2024

Schwarzenegger Day 30.7.2024

Kansainvälinen ystävyyden päivä 30.7.2024

..jatkoa listaan seuraa myöhemmin, suuntaviivat jo valmiina. Toivottu teema Kameleonttipäivä tulossa elokuuhun 2024.

 

AIKAISEMPIA TEEMOJA

Vieraskieliset Aku Ankat

Afrikaansinkieliset idiomit

Sananlaskut

Hauskaset sanaset

Iho-info

Kala-info

Punahilkan erikoisversiot

Puolangan Pessimistit -esittely

Jaan Kaplinski - suuri ajattelija

Mausteiden maailma

Suklaa (terveyshyödyt + reseptejä)

Hyväntahtoisuus kanssakäymisen perustana

Uni ja treenaaminen

Meänkielen hauskaset erikoiset sanat

Luonnelinnut -esittely 

Daniil Harms: Sattumia

Stanislaw Jerzy Lec

Voimaantumisen viikot

Kveenin kielen esittely; lisätietoja kveenin kielestä: https://www.kvenskinstitutt.no/kvener/kainulaiset-eli-kvaanit/

Francois de La Rochefoucauld

Ystävyyden elokuu

Suomen kielen helmiä

Euroopan 13 harvinaista kieltä

Kaikemmailman kirjat -näyttely, edustettuina 40 kieltä

Positiivisuuden syyskuu

Joutilaisuuden ylistys

Suuri kirosanaesittely, suomi + 100 maailman kieltä, venäjästä zuluun

Suuri rakkaus: Paulo Coelho & Kim Casali

Suuri luonnelintuesittely, uusine tulokkaineen

Michel de Montaignen lempeä filosofia

Tanskan kielen ihanat, erikoiset sanat & idiomit

Asterix-näyttely

Kirjekyyhkyn kuukausi

Nalle Puhin ihanaa viisautta

Inarinsaamen hauskaset idiomit

Matti Nykäsen legendaariset lentävät lauseet

Ystävänpäivä Special

Ihana kamala pessimismi

Naistenpäivän Special

Onnellisuuden päivä 20.3.2022

Eukalyptus-päivä 23.3.2022

Italian ihanat idiomit ja sisilian pikantit sananlaskut

Kansainvälinen karkkipäivä 5.4.2022

Global Love Day, Rakkauden tunnustuspäivä 1.5.2022

Vepsänkieliset sananlaskut ja ilmaisut

Voihan vitsi! Vitsejä kasikytälukulaisittain

Franz Kafkan umpikujien maailma

Syö mitä haluat -päivä 11.5.2022

Perjantai 13. päivä: Mustan kissan päivä

Norjan kansallispäivä 17.5.2022: Esillä norjankielisiä idiomeja

Suomalaiset sananlaskut & sutkaukset

Jaan Kaplinskin kauneimmat runot

Jaffapäivät

Pirunsuolaiset päivät

Baltasar Graciánin maallinen viisaus

Jengi ihan pähkinöis -kampanja

Riippumattopäivä 22.7.2022

Choco & Kisses -viikko: World Chocolate Day 7.7.2022 + World Kiss Day 6.7.2022

Ihana raparperi!: Leipojan raparperitaivas

No voihan ryhveli! Sienten maailma

Suomen murteet. Sano se murteella. Kirjanäyttely

International Cat Day 8.8.2022

Hoijakkaviikot 32-33:  Laiskottelupäivä 10.8.2022 sekä Rentoutumispäivä 15.8.2022

Suomen luonnon päivä: Mäyräpäivät

Sveitsinsaksan idiomit

Pohjois-Inkerin murre: Erikoisia sanoja, sanontoja; sananlaskuja

Positiivisuuden syyskuu

Idiomisanakirjanäyttely/ Euroopan kielet

Euroopan harvinaiset kielet: 1) Hyvvii huomenii, kullankuppuraisein! Pohjois-Inkerin murre. 2) Guete Morge, Hübschi! Sveitsinsaksan hauskaset sanat & idiomit + rakkaussanastoa.

Kansainvälinen suklaapäivä 13.9.2022

International Cactus Day 13.9.2022

Luonnelintuesittely

Ihanat hollannin idiomit

Espanjan kielen esittely. Espanjan hauskaset idiomit. Espanjan kansallispäivän 12.10.2022 kunniaksi

Koala-päivät 4. - 5.10.2022 Maailman eläinpäivän, 4.10.2022, juhlistamiseksi

​World Kangaroo Day 24.10.2022

​​Korvapuustipäivä 4.10.2022

Yrmeyspäivä + Cursing Day, Kiroilupäivä  15.10.2022

Hygge Special -kuukausi

Piparkakkupäivä 21.11.2022

International Hedgehog Day 10.11.2022

Yrttien maailma: Mahtavaa makua ja väkevää vihervoimaa! Yrttien käyttövinkit + terveysvaikutukset. TerveysBonus: Suomen luonnon lääkekasvit -esittely.

Snoopy-arvonta

SuperHygge-arvonta

International Women's Day + Chokladens Dag 11.11.2022

​Miestenpäivä 19.11.2022

​Kielivoimistelupäivä, Tongue Twister Day 13.11.2022. Euroopan kielet, ja vähän päälle

Syä särkee, se kasvattaa järkee -järkisärkiviikko

Piet Heinin grukit, grukien filosofia

Suuri rakkaus

Walt Disney Day 5.12.2022. Magica De Spell Day

Laamapäivä, Llama Day 9.12.2022

Cocoa Day 13.12.2022

Epäonnen päivä, Unlucky Day 31.12.2022. Kelju K. Kojootti

Lucky Friday 13.1.2023

Blue Monday 16.1.2023 Tunnemyönnön kulttuuri; Emil Cioran - masennuksen mestarifilosofi

Nothing Day 16.1.2023

International Hugging Day 21.1.2023

Oravapäivä, Squirrel Appreciation Day 21.1.2023

Hirvipäivä, Moose Day 25.1.2023

Curmudgeons Day, Äkämyspäivä 29.1.2023

Hell Is Freezing Over Day 31.1.2023, kansainvälinen talvesta valittamisen päivä

International Zebra Day 31.1.2023

Oatmeal Month (1/2023): Talkkuna

Aloha - tervetuloa havaijin kieli!

Steelin Aloha Friday 24.2.2023

Valentine's Special: Barbapapa / Barbalove. Ystävänpäivä 14.2.2023 + International Hygge Day 28.2.2023

Villaintine's Day 13.2.2023. Pahattaren Valentine's Day.

Satunnaisten kilttien tekojen päivä, Random Acts of Kindness Day 17.2.2023.

Comfy Day 20.2.2023.

World Hippo Day 15.2.2023. Juttua mm. Escobarin hipoista + triviaa hipoista.

Tell a Fairy Tale Day 26.2.2023

SuperKven - ihana kveenin kieli! ​

Kielioppipäivä 4.3.2023. Holy Grammar! Kaiken maailman kieliopit and then some -näyttely

Vesinokkaeläinpäivä, Platypus Day 4.3.2023. ​

Kansainvälinen naistenpäivä 8.3.2023. Olet kaunis!

​Potato Chip Day 14.3.2023

​Me Day 16.3.2023. Me, myself and I​

World Sleep Day 17.3.2023​

Kansainvälinen onnellisuuspäivä 20.3.2023. Lagom.

​Maailman runouden päivä 21.3.2023​

Sääpäivä: Maailman ilmatieteen päivä 23.3.2023

​Mesikämmenen päivä, International Bear Day 23.3.2023

​Kansainvälinen juustopäivä 27.3.2023

​Merenneitopäivä, Mermaid Day 29.3.2023

Kenkänokkapäivä, Shoebill Day 18.4.2023. Extreme Birds: The World's Most Extraordinary and Bizarre Birds.

​World Penguin Day 25.4.2023

International Flamingo Day 26.4.2023

Vepsäiloa, Vepsän kielen päivän 20.4.2023 kunniaksi.

DORIS-PÄIVÄ 1.4.2023. J. Karjalaisen syntymäpäivä.

​Licorice Day, Lakupäivä 12.4.2023

​SAM FOX -PÄIVÄ 15.4.2023. Samantha Foxin syntymäpäivä.

​Lääkettä kiiretautiin: World Leisure Day 16.4.2023. Joutoajan ihme! Piet Hein ajan äärellä: Joutoaika vs. joutuaika. Gruukkeja ajasta.

​Garlic Day 19.4.2023

​Valtakunnallinen koirapäivä 24.4.2023

​Scream Day 24.4.2023

​Väiski Vemmelsäären päivä, Bugs Bunny Day 30.4.2023

Global Love Day, Rakkauden päivä 1.5.2023 

Barbapapa Day 19.5.2023

Purple Color Day 16.5.2023, Vivid violet

Wear Purple For Peace Day 16.5.2023.

Norjan kansallispäivä 17.5.2023, Norjan kielen hilpeitä ilmaisuja!

FOR SKUNK'S SAKE! Stay Up All Night Night + Skunk Day 10.5.2023

World Cocktail Day 13.5.2023 James Bondin Cocktailit sekä cocktailreseptejä

EUROVIISUEXTRA: pe 12.5.2023. ChaChaCha-päivä

Dinosaur Day 17.5.2023

National Lost Sock Memorial Day 9.5.2023

Syö mitä haluat -päivä 11.5.2023

Nostalgia Girl Power Extra: Peppi Pitkätossun päivä, Pippi Långstrump Dag 21.5.2023

Komin kielen päivä 21.5.2023 Komi-asiaa!

International Wild Koala Day 3.5.2023

Aku Ankka -päivä 9.6.2023

​Dare Day 1.6.2023

​World Oceans Day 8.6.2023: Seahorses

​Herbs and Spices Day 10.6.2023

​Worldwide Knit In Public Day 10.6.2023

​International Lynx Day 11.6.2023

Suomalaisen saunan päivä 11.6.2023

Hyvän onnen päivä 15.6.2023

​Fudge Day 16.6.2023

Healthy Eating week, viikko 24: Hedelmät ja kasvikset

​Paula Koivuniemi -päivä 19.6.2023

​World Camel Day 22.6.2023

​Cyndi Lauper Day 22.6.2023

Faster Harder Scooter! International Nonsense Day 28.6.2023

International Day of The Tropics 29.6.2023: Tukaanit

​Insect week, viikko 25/2023

​Islanninkieliset sananlaskut ja idiomit. Islannin kansallispäivä 17.6.2023​

Ruotsalainen LAGOM sekä ihanat ruotsinkieliset idiomit. Ruotsin kansallispäivä 6.6.2023.

Eksoottiset hedelmät

Piikkisikapäivä 2.7.2023

World Meerkat Day 3.7.2023

The Happiest Day of The Year 14.7.2023

Sylvester Stallone Day 6.7.2023

Arnold Schwarzenegger Day 30.7.2023

70s Magic: Boney M. Day 18.7.2023

Jason Statham Day 26.7.2023

Unikeonpäivä 27.7.2023: Pähkinäunikeko

Rain Day 29.7.2023

Hujambo! World Kiswahili Day 7.7.2023

Fäärin kieli. Färsaarten kansallispäivä 29.7.2023

Suomen murteita megavaihteella! ​SavoSpecial.

Sveitsin kielet: saksa, ranska, italia & retoromaani

​Klovniviikko 1. - 7.8.2023

​International Owl Awareness Day 4.8.2023

​International Cat Day 8.8.2023

Minä tunnen kuinka vauhti kiihtyy! Matti & Teppo -päivä 8.8.2023

​The Moomin Day, Muumipäivä 9.8.2023​

Snoopy Day 10.8.2023

​International Wolf Day 13.8.2023​

International Nagging Day 14.8.2023

​True Blue - Madonna Day 16.8.2023

​Marilyn Day 17.8.2023

​Suomen luonnon päivä 26.8.2023. Närhi.​

Marshmallow Day, Vaahtokarkkipäivä 30.8.2023

Positiivisuuden syyskuu: The Meaning of Life. Viktor E. Frankl ♡

Pink Positive: Pink Panther

European Languages Special: Unusual languages in Europe and beyond

Namibiansaksa & oshindonga

SuomiSpecial: Stadin Snadi Slangi

Popeda

Leila K. Magic Ball

Kaija Koo

Kookos Jookos

International Slow Loris Day 13.9.2023

Fantastic, Bat-tastic! Batman Day 16.9.2023

Talk Like A Pirate Day 19.9.2023. Ärräpääextra

International Rabbit Day 23.9.2023. Kaniini hatusta!

Wanha Tampere

Udmurtit: kieli ja kulttuuri

Italian & korsikan kieli

Beverage Extra

Pesukarhu, zorilla, laiskiainen

Korvapuustipäivä

Curious Events Day

D'OH

Mustan Kissan Päivä

Witutus Extra

Pomopäivä

Dictionary Day

Relax-extra

It's Crazy, It's Party!

Kikka

Nut Day

Halloween Extra

bottom of page