top of page
Tampere kuntosali Gym Steel Body - Ajankohtaista - Nainen käsipainot

AJANKOHTAISTA JA SPESSUTEEMOJA

Seuraathan jo somekanaviamme

Päivitämme

kampanjoita, kulttuuri- ja hyvinvointiteemoja yms. 

  • Facebook
  • Instagram

Ota seurantaan ja

tägää meidät

@steel.body.tampere

#steelbodytampere

Ahaa!

Vähän pehmeämpi treenikaverikin ujuttautunut mukaan.

 AJANKOHTAISTA 

Steel Body teemakuntosali

- lupa nauttia!

♥ Kulttuuri

♥ Kielet

♥ Nostalgia

♥ Luonto

♥ Filosofia

♥ Elämänfilosofia  

♥ Erikoisteemat

Kuukausittain vaihtuvat teemat, arvontoineen!

Tästä osiosta löydät meneillään olevat, tulevat ja aikaisemmat erikoisteemamme sekä muut mukavat tempauksemme + tärkeät, akuutit asiat. Yhteistyössä kanssamme: www.toimistotarvike.fi, www.luonnelinnut.fi,

www.pikku-idis.fi!

Olemme järjestäneet erikoisteemoja vuodesta 2020. Korona ja sen tuomat rajoitukset veivät ilon monen elämästä ja halusimme piristää asiakkaitamme. Nyttemmin konseptista on tullut pysyvä. Tarjoamme kuukausittain kaksi pääkuukausiteemaa, lisäksi runsaasti extrateemoja. Tarkoituksenamme on tehdä vapaa-ajasta sellaista, että se myös tuntuu vapaa-ajalta.  Ei vain raakaa rautaa, vaan myös mielenvirkistystä! Teemoihin liittyy kivoja arvontoja, jotka voivat tuoda lisäetuja. Usein voitot soveltuvat hyvin myös lahjaksi. Teemoja on laidasta laitaan,  aina löytyy eläinteemaa, nostalgiateemaa sekä kieli + kulttuuri -teemaa, mutta myös muuta: Yllätys on aina taattu!

Huom. Toimiston viereiseltä seinältä löytyy kalenteri, josta näkee kaikki teemat vuoden 2024 loppupuolelle saakka, yhdellä silmäyksellä. Tuu hämmästymään, bongaa suosikkisi ja osallistu arvontoihin ja muuhun mukavaan! ♡ Huom.  Kalenteriin on merkitty päivät, joihin reagoimme, mutta teemat ovat esillä kulloinkin yleensä KOKO KUUKAUDEN AJAN!

Meow! Kissanpäivät!

HUG YOUR CAT DAY 4.6.2024,

KITTEN DAY 10.7.2024, INTERNATIONAL CAT DAY 8.8.2024 & BLACK CAT APPRECIATION DAY 17.8.2024

ESILLÄ SUURENSUURI KISUKIRJA, koko kesän ajan! Kaksi Black Cat -arvontaa, joissa voittona mm. hieno kissansilmät-tabletti, joka sopii pöydälle tai vaikka seinälle! Esille hauskanen: Mitä kissa sanoo eri kielillä. Mau'untaa 97:llä kielellä! Esille lisäksi:  KISSA-AIHEISIA SANOJA, SANANLASKUJA, SANONTATAPOJA, IDIOMAATTISIA ILMAISUJA; edustettuina 21 kieltä: suomi, livvi, vepsä, ruotsi, tanska, islanti, hollanti, englanti, ranska, viro, Pohjois-Inkerin murre, saksa, sveitsinsaksa, luxemburg, afrikaans, espanja, portugali, italia, romania, sisilia ja korsika! Lähteinä: HAVUJA, PERKELE! ja KAKTUKSIA, PERKELE!

Woof!

INTERNATIONAL DOG DAY 26.8.2024

HEINÄKUUN ALUSTA ESILLÄ SUURENSUURI KOIRAKIRJA, koko kesän ajan! Esille hauskanen: Mitä koira sanoo eri kielillä. Hau-hau 28:lla kielellä. Esille myös KOIRA-AIHEISIA SANOJA, SANANLASKUJA, SANONTATAPOJA, IDIOMAATTISIA ILMAISUJA; edustettuina 22 kieltä: suomi, livvi, meänkieli, inarinsaame, ruotsi, tanska, hollanti, englanti, ranska, viro, Pohjois-Inkerin murre, kveeni, saksa, sveitsinsaksa, itävallansaksa, luxemburg, afrikaans, espanja, portugali, italia, romania ja korsika! Lähteinä: HAVUJA, PERKELE! ja KAKTUKSIA, PERKELE!

 

TULOSSA TOIMISTOON

RAIN DAY + LIPSTICK DAY 29.7.2024

 

1) Salikortinostajalle ropinaetu!

2) Halukkaille kaupan päälle huulipuna!

3) 29.7.2024 on myös Färsaarten kansallispäivä! Yläkerrassa Färsaari-materiaaleja, alakerrassa esillä fäärisanastoa, mukana fäärin kielen sumut ja hämärät -sanasto, kts. sermistä myös 29-kielinen sadesanasto, jossa fääri on isosti edustettuna. Onkohan se maailman sateisin paikka, heh!

UUTTA

Teon alla nyt opus:

HYVIS - Suuri hyvinvointikirja/

The Steel Body Theme Book

Toimiston Katinkalla on nyt teon alla Steel Bodyn kuukausiteemoihin pohjautuva monipuolinen hyvinvointikirja, jossa on mukana niin keveitä ja hauskasia kuin syviä ja vakaviakin teemoja. Löytyy kaikkea terveysteemoista syvään elämänfilosofiaan ja olemassaolon ydinkysymyksiin - hassutteluteemoja unohtamatta! Kaikki hyvinvoinnin ulottuvuudet huomioidaan: henkinen-fyysinen-sosiaalinen-eettis-eksistentiaalinen. Mukana myös kivoja kieliosioita esiteltyihin teemoihin liittyen. Kirja toimii myös eräänlaisena teemapäiväkäsikirjana, sillä kokoan siihen mukaan aiheisiin liittyvät vuosittaiset teemapäivät (runsaat listat); lukija voi sitten tarttua niihin ja piristää niihin liittyvillä juhlistuksilla vaikkapa läheisiään tai kollegojaan. Käsikirjoituspohjassa on tällä hetkellä 700 sivua. Hyvinvointiterveisin: Katinka

 

 

 

MUISTA MUISTAA MYÖS ITSEÄSI:

KOHTI MUKAVAA KESÄKUNTOA, NIIN KESÄSI MAISTUU MANSIKAMMALTA!

Onkos  taas tupsahtanut liikuntarahaa liikunnaniloon käytettäväksi? Meiltä voit ostaa millä tahansa summalla.  Tervetuloa kunto-ostoksille!

8. syyskuuta vietetään Kansainvälistä lukutaitopäivää. Meillä Steelillä on joka kuukausi esillä kulloisiinkin kuukausiteemoihin liittyvää kirjallisuutta. Tarkoituksenamme on rohkaista ihmisiä lukemaan - tarttumaan ihan oikeaan kirjaan puhelimennäytön sijasta! Tervetuloa tutustumaan mukavaisiin teoksiin! Kirjallisuusteemoissa nyt mm.  hygge-teemaa ja kaikenlaista relakirjallisuutta, Riippumattopäivän kunniaksi!  HUOM. Jos jokin esillä olevista kirjoista erityisesti kiinnostaa Sinua, voit kysyä Katjalta, mistä saisit hankittua sen edullisesti tai tiedustella, voitko ostaa edullisesti tai peräti saada omaksi meiltä ko. kirjan, kun teemakuukausi on ohitse. Lukeminen kannattaa aina!

HUOM. Toimiston vieressä seinällä jo nähtävillä KAIKKI VUODEN 2024 TEEMAT sekä lista eläinteemoista. Toki kalenteri saattaa viä paikoin täydentyä. Joka kuukaudelle on jokin eläin-, nostalgia- ja  kieli-/ kulttuuriteema sekä paljon metkoja erikoisteemoja! Vuosi 2024 pitää sisällään myös filosofisia teemoja sekä herkkuteemoja.

Steelin Spessut

Heinäkuun ihanat

 

It's Cozy, It's Meow!

1 I Love Watermelon

​2 Meerkat WOW

​3 Alice In Wonderland Day 4.7.2024: DRINK ME!

4 Chocolate

​5 Blueberry: Merry Berry Blue

​6 Kittens: BLACK CAT 1

7 ROKKENROLL! Tina Turner - Queen of Rock'n'Roll

​8 Ranskan kieli

​9 Lollipop Day 20.7.2024: Poikkee hakeen tikkari toimistosta!

​10 Riippumattopäivä 22.7.2024: Löhömöhöarvonta

​11 Esperanto

​12 Unikeonpäivä 27.7.2024

​13 Rain Day 29.7.2024, LET IT RAIN! Sadebiisit,

29-kielinen Sadesanasto, Rankkasadekilpailu

​14 Färsaaret ja fäärin kieli. Fäärin kielen sumut ja hämärät etc.

15 Lipstick Day, Huulipunapäivä 29.7.2024 ♥

​16 Schwarzenegger Day 30.7.2024, Total Recall

​17 Kansainvälinen ystävyyden päivä 30.7.2024

18 VIIHDEPLÄJÄYS! DVD-arvonnat: Despicable Me 2, KING KONG, SAHARA , CRANK, DIE HARD Collection

​​

 

Lisätiedot kustakin tuosta alta, omasta kohdastaan, kelaa alaspäin.

 

Heinäkuun arvontaboxit löytyvät yläkerran pöydästä viimeistään 5.7.2024 ehtoolla Upea setti! 

Huom. Voit tipauttaa haluamaasi boxiin myös läheisesi nimen ja puhelinnumeron, sillä arvontamme ovat KAIKILLE AVOIMIA!

MAAILMAN LUONTOPÄIVÄ 3.3. -  mutta STEELILLÄ ON MAAILMAN LUONTOPÄIVÄ IHAN JOKA PÄIVÄ!

YK:n yleiskokous julisti vuonna 2013 maaliskuun 3. päivän maailman luontopäiväksi. Teemapäivän tarkoituksena on muistuttaa meitä luonnon monimuotoisuudesta ja toisaalta myös sen haavoittuvaisuudesta. Luonnon arvo ihmisen hyvinvoinnille on korvaamaton. Meillä Steel Bodylla on joka päivä luonnonpäivä, sillä meillä on joka kuukausi koko kuukauden ajan esillä  eläinteemoja, joihin liittyy usein myös tykättyjä arvontoja.   Heinäkuussa teemoina mm. mangusti, kissa ja koira. Esillä suurensuuret kirjat kissoista ja koirista sekä mangusti-info peilin äärellä.  Arvonnassa Black Cat -teemaa sekä hiaano mangusti 3D-notebook.   Tervetuloa viihtymään!

Lisätietoja muista tulevista eläinteemoista tuosta alapuolelta, omasta kohdastaan.

 

Arvontojen voittajat

Arvontavoittajat/ kesäkuu

 

Rocky Road: Vili S.

Smurffijuliste: Maarit N.

Krokelikraks: Jari L.

Flamingouimarengas + makea yllätys: Jaakko R.

Hygge-Lykke Onnellisuussetti: Aleks T.

Chilipönttö: Marko A.

50 unelmasaalista -kalakirja: Teija H.

Rakkaudellinen kirahviseinätarra: Caroline

Ilves-kirja: Valtteri V.

Lapaskirja: Minja

Teräsmies dvd-collection + voimajuomaa + kryptoniittia: Aku B.

I Love Onions -sipulimaustesetti: Vesa H.

Garfield -juhlakirja & lasagneainekset etc.: Veera H.

Saunatuoksuarvonta: Matti A. & Janne K.

Pirates of Caribbean -collection: Lassi J.

 

Onnittelut voittajille! Soittelen/ viestin/ bongaan teitiä salilta! Tervehtii: Katinka

Arvonnassa nyt mm. Arnold -elämäkerta ja

Die Hard Collection!

LAHJAPALVELU - JA IHANA YLLÄTYS YSTÄVÄLLESI ON VALMIS!

SAATA YSTÄVÄSI HYVÄLLE MIELELLE!

Yllätä ystäväsi iloisella postilla - Anna meidän postittaa hänelle hyvänmielenlahja! Posti tuo nykyisin usein ei niin kovin mukavaa postia, nyt petrataan! Lähetämme ostamasi lahjakortin kuntosalillemme suoraan vastaanottajalle YLLÄTYSKUORESSA. Saat mukaan lähetykseen oman onnittelukorttisi tai haluamasi viestin taikka vaikka jonkin valokuvan, tai mitä tahansa kuoreen mahtuu! Voit sisällyttää lahjakorttiin myös pikkuisen lisäyllätyslahjan, jonka lahjansaaja saa samalla mukaansa, kun lunastaa lahjakortin salipalvelun. Salikorttihinnan lisäksi veloitamme ainoastaan postikulut ja lisäyllätyslahjasta omakustannushinnan! Lisätiedustelut: Poikkee toimistossa sopimassa palvelusta tai meilaa meille info@steelbody.fi.

​​​​​Eläinaiheisia teemoja eläinteemoihin tykästyneille:

Vuosi 2024:

Flying Squirrel Appreciation Day, Axolotl Day, World Ostrich Day, Peacock Day, International Beaver Day, World Tapir Day, Parrot Day, Lynx Lynx Day, World Giraffe Day, Meerkat Day, Kitten Day, Chameleon Day, Elephant Day, Quoll Days (Australian Wildlife Week), Wolf Day, Black Cat Day, Black Cat Appreciation Day, World Rhino Day (Zairenleveähuulisarvikuono), Madagascarin eläinmaailma, World Kangaroo Day, Wombat Day, World Lemur Day, Fox Day, World Walrus Day, World Numbat Day, Llama Day.

Parkkiluvat!

Parkkipate valvoo nyt parkkipaikkoja. Steel Bodyn parkkilupa käy yhä normaalisti, mutta pidä huolta, että siinä olevassa voimassaolotarrassa on virtaa. Voimassaolo kirjataan aina vähän edemmäs kuin salikortissa, jotta siinä on virtaa, kun tulet uusimaan. Älä poista lupaa tuulilasista kun haet uutta tarraa, hae vain uusi tarra ja liimaa sitten siihen vanhan päälle. Ettei tule turhia sakkoja. Voimassaolotarroja ja parkkilupia voi hakea toimistosta. KERTA KAIKKIAAN: Muistakaa laittaa se pysäköintilupa siihen tuulilasiin, ja tämä: Meidän HENKILÖKUNTAPAIKKA on tosiaan vain henkilökunnalle eli siihen ei saa jättää autoa, missään kohtaa päivää/ yötä. Paikan kohdalla lukee että se on henkilökuntapaikka. Kysy tarvittaessa Makelta lisätietoja 040-8256427.

​​​​​Steel Body - Suomen Hygge-kuntosali nro 1

Kotisivuiltamme löydät myös Hygge-osion eli rentoutumisen ja palautumisen vinkkikeitaan sekä Hyvän mielen tsemppikornerin hankinta-vinkkeineen, kantsii klikata! Hyggeosiosta löytyy mm. Nalle Puhin viisautta, juttua kirjeen kirjoittamisen ihanuudesta sekä herkutteluvinkistö. Hygge näkyy myös kuukausittaisissa kulttuuriteemoissamme sekä extrateemoissamme, puhumattakaan salimiljööstämme ja joustavuudestamme. Me teemme  työtä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta! Hygge on astumista mukavuusalueelle, lupaa nauttia - myös arkena!

 

 

Siivoushommaa

Ota yhteyttä, jos pienimuotoinen siivoushomma kiinnostaa, tarvetta saattaa ajoittain olla.

 

​​ARNOLD SCHWARZENEGGER

Voihan ARNOLD ja I'LL BE BACK! Oletko old school -tyyppi ja nostalgisten kuntosalien ystävä? Ota osaa nostalgisen treenihengen ylläpitoon Tampereen nostalgisimmalla kuntosalilla! Etsimme lahjoituksina mitä tahansa upeaa materiaalia ARNOLD SCHWARZENEGGERISTÄ - jos Sinulta suinkin löytyy jotakin sellaista, mistä raaskit luopua. Ota yhteyttä taikka poikkee paikan päällä!

p. 03-2238877/ ma-pe klo 14-21, info@steelbody.fi

Suurkiitos Tuomakselle rehvakkaan kokoisista Arnold-suurjulisteista! Ovat seinällä!

HUOM. TOTAL RECALL -ARVONTA, osallistumisaika: heinäkuu 2024. Voittona Arnoldin 656-sivuinen omaelämäkerta, extrana megessä opus Rautainen 80-luku - toimintaelokuvan kultainen vuosikymmen!

Teemakuusi: Kuusenvaanijaiset

Yläkerrassa ilonamme on teemakuusi, josta löytyy kuukauden teemoihin sopivia koristeita. Silloin tällöin, jokusen kerran kuussa, kuusen juurelle  ilmestyy salavihkaa palkinto, joka voi olla esimerkiksi syötävää, juotavaa, saliaikaa, tuotepalkintoja, kuukauden teemaan sopivia palkintoja tai jopa jokin ihan mieletön yllätys! Löytämällä palkinnon voit napata sen mukaasi  tai voit jättää sen kuusen juurelle seuraavaa löytäjää varten.  Palkinnot tosiaan löytävät tiensä kuuseen minä tahansa päivänä, mihin kellonaikaan tahansa.

HEINÄKUUSSA  kuusen juurelta löytyy mm. hyvän mielen palkintoja, rakkautta sekä suklaata  + jottae iha ÄLYTÖNT, kuten aina! Tsekkaa kuusi kun tuut! Kaikemmailman, heh!

KULTTUURITEEMAT JUURI NYT:

 

Huom. Alakerran kulttuurikornerin löydät, kun jatkat alaovesta suoraan perälle. Yläkerran teemaesittelyt ovat yhteissalin puolella, ihan toimiston vieressä. Kaikki teemat nähtävillä suuressa vuosikalenterissa, joka on toimiston vieressä. Arvontamme ovat kaikille avoimia!

 

STEEL BODYN HEINÄKUUN ILOT:

It's Cozy, It's Meow!

 

Kaikkee o, ja vähä pääle - voihan mustan kissan paksut posket sentään

 

Steel Body - Voima kanssasi! Jo 40 vuotta!

Teemalista, HEINÄKUUN kaikki ilot:

1 SummerFresh -arvonta

I Love Watermelon -teemalla! Voitossa hieno kuppi + asetti vesimeloniteemalla, vesimeloni-energiajuomaa sekä pikkuinen yllätystuote!

2 World Meerkat Day 3.7.2024

Meerkat  WOW -arvonta. Voita hieno 3D-notebook! Mangusti-info.

3 Alice In Wonderland Day 4.7.2024

Alice & Cheshire Cat -arvonta. Voittona Alice In Wonderland -muistivihkosetti, -kirjanmerkki sekä Cheshire Cat -figuuri & -tarra.

TOIMISTOSSA 4.7.2024: DRINK ME!

 

4 Chocolate Day  7.7.2024: Suklaa-arvonta

5 Blueberry Day 8.7.2024

Supermarja mustikan terveyshyödyt -info.

Merry Berry Blue -arvonta. Voita herkullista mustikkahilloa ja ihana mustikka-aiheinen 

I Like You Berry Much -kortti, jolla voit muistuttaa vaikkapa ystävääsi, että muistaa syödä mustikoita! Hillo on sokeriton, makeutettu stevialla ja erytritolilla.

6 Kitten Day 10.7.2024

Esille suurensuuri kisukirja! Mitä kissa sanoo, eri kielillä + kissa-aiheiset idiomit. Black Cat 1 -arvonta. Tasapuolisuuden vuoksi: Esillä myös suurensuuri koirakirja, mitä koira sanoo, eri kielillä + koira-aiheiset idiomit. Virallinen koirapäivä on elokuun puolella. Ko. kirja esillä 2 kuukauden ajan.

 

7 ROKKENROLL!

International Rock'n'Roll Day 13.7.2024

Tina Turner - Queen of Rock'n'Roll -arvonta: Voittona Tina! ( CD ) Best of Tina!

​8 Ranskan kansallispäivä 14.7.2024

Olemassaolon Wiheliäisyyden ylistystä niin kuin vain ranskalaiset osaavat!

9 Lollipop Day 20.7.2024

Perjantaina 19.7.2024 toimistossa Tikkunekkupäivä. Noita tarjoilemassa noitatikkareita!

10 Riippumattopäivä 22.7.2024

Löhömöhö-riippumattoarvonta. Voittona musta riippumatto. Yläkerrassa löhökirjallisuutta. Sieltä voit hakea löhövinkkejä!

11 Esperanto Day 26.7.2024. Esillä sanastoa. Yläkerrassa sanakirja.

12 Unikeonpäivä 27.7.2024

13 Rain Day 29.7.2024

LET IT RAIN! 

Iloinen sadepäivä! Ohjelmassa: Päivän esittely sekä:

1) Sadebiisit: Esille lista suosituimmista sadeaiheisista biiseistä sekä sadeaiheisten biisien lyriikoita; 

2) Esille: 29-kielinen Sadesanasto. Sanoja, ilmaisuja etc.  Kielet:

suomi, kveeni, meänkieli, Pohjois-Inkerin murre, livvi, viro, vepsä, udmurtti, ruotsi, tanska, norja, islanti, fääri, englanti, saksa, sveitsinsaksa, itävallansaksa, luxemburg, hollanti, afrikaans, ranska, espanja, italia, sisilia, romania, retoromaani, korsika, portugali, esperanto.

3) Rankkasadekilpailu: Millaisilla ilmaisutavoilla Sinä puhut rankkasateesta? Parhaiden vastausten kesken arvotaan hieno pastellinsävyinen, perhosaiheinen sateenvarjo ja salietu!; 

4) Toimistossa maanantaina 29.7.2024 ROPINAETUPÄIVÄ

14 Färsaarten kansallispäivä 29.7.2024

Esille Färsaari-materiaalia, myös fäärinkielistä aineistoa aiheella Elämän varjoisat puolet. Fäärin kielen sumut ja hämärät -sanasto. Fääri isosti edustettuna myös sadesanastossa. Kts. edellä.

15 Lipstick Day, Huulipunapäivä 29.7.2024 ♥ Nopeimmille salikortin uusijoille: Halutessasi saat kaupan päälle huulipunan!

16 ARNOLD-FANEILLE! Schwarzenegger Day 30.7.2024, Arnoldin syntymäpäivän kunniaksi!

Total Recall -arvonta. Voittona Arnoldin omaelämäkerta Total Recall - My Unbelievably True Life Story, 656-sivuinen, voitossa megessä opus Rautainen 80-luku - toimintaelokuvan kultainen vuosikymmen!

17 Kansainvälinen ystävyyden päivä 30.7.2024. Arvonnassa: Bucket List kaveruksille -opus! Kaverietupäivä.


​18 Viihdepläjäys! DVD-arvonnat, toiminta/seikkailu:

Despicable Me -arvonta! Voita Itse Ilkimys 2 -dvd!

KING KONG -arvonta! Voita King Kong -leffa vuodelta 2005!

SAHARA -arvonta. Voita seikkailuleffa vuodelta 2005!

Jason Stathamin syntymäpäivän kunniaksi (26.7.): CRANK -arvonta!

ULTIMATE DIE HARD -arvonta: Voita upea Die Hard Collection + Willisin Panttivanki -leffa.

 

 

KAPLINSKI-TEEMA, vakiona yläkerran minikirjahyllyssä:

 

 

Kaikki on ihmettä! - Jaan Kaplinskin kauneimmat runot (Teos Ilta tuo takaisin kaiken, 2021) + tutkielma Jaan Kaplinskin filosofiasta nähtävillä yläkerran minikirjahyllyssä.

Ainoa koskaan laadittu kokoava esitys Jaan Kaplinskin filosofiasta: Jaan Kaplinskin Kaikki on ihmettä - henkinen filosofia-milosofia: Johdatus kaplinskilaiseen tietämiseen ja etiikkaan

(2015, 625 s., lyhennetty versio). Kaplinski on henkilökohtaisesti kommentoinut tutkielmaa, kommentit nähtävissä tutkielmassa. Kirjoittaja: Katja Syrén.

 

MUUTA:

 

 

 

 

TOIMISTON KATINKAN KIRJOITUKSET YLÄKERRASSA:

Yläkerrasta löydät Katinkan vuonna 2022 julkaistun, varsin kafkahenkisen kirjan:

Kootut happamaisuudet. Umpikujien filosofia. Ei mistään kotoisin olevat kirjoitukset, osa 1. (351 s.) Hapankaalikin jää kakkoseksi!

Teon alla:

- kakkososa: Gifappeltjies - Wiheliäisen happamaiset ihanaiset myrkky?omenaiset vainen. Ernomasten ajatusten kirja. Ei mistään kotoisin olevat kirjoitukset, osa 2

- kolmososa: Kitkeröiset-katkeroiset. Ernomasuuden lähteillä. Ei mistään kotoisin olevat kirjoitukset, osa 3.

Yläkerrasta löydät myös Katinkan UUTUUSKIRJAN,

14-kielisen pessimismin käsikirjan:

HAVUJA, PERKELE! Olemassaolon Wiheliäisyyden Ylistys. Ihanan pessimismin käsikirja, osa 1,

(566 s.)  Teos on julkaistu kesäkuussa 2023 ja se toimittaa sen mitä lupaa.

Teon alla:

- kakkososa: KAKTUKSIA, PERKELE! Olemassaolon Wiheliäisyyden Ylistys. Ihanan pessimismin käsikirja, osa 2. Kielet: suomi (stadin slangi + lisää murreosioita), kveeni, islanti, fääri, saksa, sveitsinsaksa, itävallansaksa, luxemburg, afrikaans, italia, espanja, portugali, romania, retoromaani, korsika, mallorca, udmurtti, latina, esperanto. Teokseen sisältyy mm. eettinen teoriani: Silkkihansikasetiikka. Worst Case Scenario kanssakäymisen lähtökohtana. Arkipäivän etiikka.

SUOMEN LUONNELINNUT

Yläkerrassa vakiona esillä SUOMEN LUONNELINNUT (ikkunassa) sekä Petri Törmäsen Suomen Luonnelinnut, uusi editio (2022).  Luonnelintu RAUTARYSKY on Steel Bodyn virallinen nimikkoluonnelintu! Sitä voi ihailla yläkerran teemapöydän luona!

ERITYISKIITOS JUHO SAARIKOLLE EXTRATEEMAPÄIVÄVINKEISTÄ! Varmasti tulevat käyttöön!

 SPESSUTEEMOJAMME 

Ajankohtaista

TULEVIA TEEMOJA

Vuoden 2024 kielet: ♥ suomi ♥ livvi ♥ meänkieli ♥ inarinsaame ♥ vepsä ♥ ruotsi ♥ tanska ♥ norja ♥ hollanti ♥ sisilia ♥ englanti ♥ ranska ♥ viro ♥ Pohjois- Inkerin murre ♥ italia ♥ havaiji ♥ mallorca ♥ fääri ♥ sveitsinsaksa ♥ romania ♥ espanja ♥ latina ♥ esperanto.

 

 

VUOSI 2024,

tulevia teemoja

 

 

ELOKUUN ILOMME

Happiness Happens Month. Päivän esittely. May You Always Be Happy As A Cat In A Box -arvonta!

Sveitsin kansallispäivä 1.8.2024

Iloista sveitsinsaksaa!

Maailman sinappipäivä 3.8.2024

Mustard Bomb -arvonta! Voita setti jännittäviä sinappeja!

National Tree Day 6.8.2024

Päivän esittely.

International Cat Day 8.8.2024

Esillä suurensuuri kisukirja + kisuaiheisia idiomeja + mau’untaa 97:llä kielellä

Odie Day 8.8.2024

Garfield 2-pack -pokkariarvonta

Passiohedelmäpäivä 9.8.2024

Passion Bomb -arvonta, voita passiohedelmäinen setti!

Lazy Day 10.8.2024

Esillä löhökirjallisuutta, jotta oppisimme myös laiskottelun jalon taidon!

World Lion Day 10.8.2024

Madagascar-arvonta, mukaan Madagascarin kaakaosta valmistettua suklaata!

Elephant Day 12.8.2024

Norsuinfo.  Dumbo-arvonta.

Muumipäivä 12.8.2024

Muumi-muistikirja-arvonta.

Hukkapäivä - Wolf Day 13.8.2024

Susikirja-arvonta & Vinkeä Punahilkka-palapeliarvonta.

World Lizard Day: Chameleon 14.8.2024

Kameleonttipehmoleluarvonta; kameleonttipalapeliarvonta;

Mietteliäs konna -kirja-arvonta, kirja esillä.

Black Cat Appreciation Day 17.8.2024

Päivän esittely. Black Cat 2 -arvonta. Voita hiaano kissansilmät -kisutabletti + kisukarkkeja kisuaiheisessa pussukassa!

Never Give Up Day 18.8.2024

Päivän esittely. Looney Tunes -arvonta, mukana setissä rakastettu Kelju K. Kojootti

Be An Angel Day 22.8.2024

Päivän esittely.

International Dog Day 26.8.2024

Esillä suurensuuri koirakirja + koira-aiheisia idiomeja + mitä koira sanoo, eri kielillä.

Michael Jackson Day 29.8.2024

Moonwalker-arvonta.

Romanian kielen päivä 31.8.2024

Olemassaolon Wiheliäisyyden ylistystä romaniaksi, mm. sananlaskujen muodossa. Romanian kieli ja kulttuuri - kirjallisuutta yläkerran hyllyyn.

Suomen luonnon päivä 31.8.2024

Luontokirja-arvonta.

 

 

Muita tulevia, muun muassa:

Tiedon päivä/ Vau! Tietosanakirja ihan kaikesta -arvonta

Macadamia Day/ Macadamia Dream -arvonta

International Wisdom Day/viisautta latinaksi

Kansainvälinen lukutaitopäivä/ Arvonnassa: Kirja joka ei halunnut tulla luetuksi

I Love Food Day: Hampurilaiskirja-arvonta, sis. 100 ohjetta!

Kansainvälinen suklaapäivä/ Toblerone-arvonta/  Yllätysarvonta: Chocolate Surprise

La Rochefoucauld Day

Fox Day + Euroopan kielten päivä:

1) Kettuaiheisia sanoja, sanontoja, idiomeja etc. Euroopan kielillä: suomi – livvi – viro – Pohjois-Inkerin murre – ruotsi – norja – sveitsinsaksa – hollanti – afrikaans – luxemburg – portugali – korsika - englanti

2) Viisautta ja mukavaisia ilmaisuja Savon murteella

Ghost Hunting Day/ kummituskirjat-arvonta/ voittosetissä 3 erikoista kirjaa!

Maailman luonnon päivä/ Madagascarin eläinmaailma

Quoll Days/ Australian Wildlife Week

Gym Day

White Chocolate Day/ Toblerone White -arvonta

Hug A Sheep Day

Black Cat Day

Cinnamon Day

Magic Day/ Hokkus Pokkus -arvonta

Charles M. Schulz Day: Teemana: Kaustinen

Marraskuu: Ihokuukausi - Healthy Skin Month, esittelyssä teos: Iho pintaa syvemmältä

Walt Disney Day: Kirja-arvonnat:

101 dalmatialaista/ Disneyn Pahikset

Let's Hug Day

World Techno Day

Tick Tock Day

Loppuvuoden koko lista nähtävillä toimiston viereisellä seinällä.

 

AIKAISEMPIA TEEMOJA

Vieraskieliset Aku Ankat

Afrikaansinkieliset idiomit

Sananlaskut

Hauskaset sanaset

Iho-info

Kala-info

Punahilkan erikoisversiot

Puolangan Pessimistit -esittely

Jaan Kaplinski - suuri ajattelija

Mausteiden maailma

Suklaa (terveyshyödyt + reseptejä)

Hyväntahtoisuus kanssakäymisen perustana

Uni ja treenaaminen

Meänkielen hauskaset erikoiset sanat

Luonnelinnut -esittely 

Daniil Harms: Sattumia

Stanislaw Jerzy Lec

Voimaantumisen viikot

Kveenin kielen esittely; lisätietoja kveenin kielestä: https://www.kvenskinstitutt.no/kvener/kainulaiset-eli-kvaanit/

Francois de La Rochefoucauld

Ystävyyden elokuu

Suomen kielen helmiä

Euroopan 13 harvinaista kieltä

Kaikemmailman kirjat -näyttely, edustettuina 40 kieltä

Positiivisuuden syyskuu

Joutilaisuuden ylistys

Suuri kirosanaesittely, suomi + 100 maailman kieltä, venäjästä zuluun

Suuri rakkaus: Paulo Coelho & Kim Casali

Suuri luonnelintuesittely, uusine tulokkaineen

Michel de Montaignen lempeä filosofia

Tanskan kielen ihanat, erikoiset sanat & idiomit

Asterix-näyttely

Kirjekyyhkyn kuukausi

Nalle Puhin ihanaa viisautta

Inarinsaamen hauskaset idiomit

Matti Nykäsen legendaariset lentävät lauseet

Ystävänpäivä Special

Ihana kamala pessimismi

Naistenpäivän Special

Onnellisuuden päivä 20.3.2022

Eukalyptus-päivä 23.3.2022

Italian ihanat idiomit ja sisilian pikantit sananlaskut

Kansainvälinen karkkipäivä 5.4.2022

Global Love Day, Rakkauden tunnustuspäivä 1.5.2022

Vepsänkieliset sananlaskut ja ilmaisut

Voihan vitsi! Vitsejä kasikytälukulaisittain

Franz Kafkan umpikujien maailma

Syö mitä haluat -päivä 11.5.2022

Perjantai 13. päivä: Mustan kissan päivä

Norjan kansallispäivä 17.5.2022: Esillä norjankielisiä idiomeja

Suomalaiset sananlaskut & sutkaukset

Jaan Kaplinskin kauneimmat runot

Jaffapäivät

Pirunsuolaiset päivät

Baltasar Graciánin maallinen viisaus

Jengi ihan pähkinöis -kampanja

Riippumattopäivä 22.7.2022

Choco & Kisses -viikko: World Chocolate Day 7.7.2022 + World Kiss Day 6.7.2022

Ihana raparperi!: Leipojan raparperitaivas

No voihan ryhveli! Sienten maailma

Suomen murteet. Sano se murteella. Kirjanäyttely

International Cat Day 8.8.2022

Hoijakkaviikot 32-33:  Laiskottelupäivä 10.8.2022 sekä Rentoutumispäivä 15.8.2022

Suomen luonnon päivä: Mäyräpäivät

Sveitsinsaksan idiomit

Pohjois-Inkerin murre: Erikoisia sanoja, sanontoja; sananlaskuja

Positiivisuuden syyskuu

Idiomisanakirjanäyttely/ Euroopan kielet

Euroopan harvinaiset kielet: 1) Hyvvii huomenii, kullankuppuraisein! Pohjois-Inkerin murre. 2) Guete Morge, Hübschi! Sveitsinsaksan hauskaset sanat & idiomit + rakkaussanastoa.

Kansainvälinen suklaapäivä 13.9.2022

International Cactus Day 13.9.2022

Luonnelintuesittely

Ihanat hollannin idiomit

Espanjan kielen esittely. Espanjan hauskaset idiomit. Espanjan kansallispäivän 12.10.2022 kunniaksi

Koala-päivät 4. - 5.10.2022 Maailman eläinpäivän, 4.10.2022, juhlistamiseksi

​World Kangaroo Day 24.10.2022

​​Korvapuustipäivä 4.10.2022

Yrmeyspäivä + Cursing Day, Kiroilupäivä  15.10.2022

Hygge Special -kuukausi

Piparkakkupäivä 21.11.2022

International Hedgehog Day 10.11.2022

Yrttien maailma: Mahtavaa makua ja väkevää vihervoimaa! Yrttien käyttövinkit + terveysvaikutukset. TerveysBonus: Suomen luonnon lääkekasvit -esittely.

Snoopy-arvonta

SuperHygge-arvonta

International Women's Day + Chokladens Dag 11.11.2022

​Miestenpäivä 19.11.2022

​Kielivoimistelupäivä, Tongue Twister Day 13.11.2022. Euroopan kielet, ja vähän päälle

Syä särkee, se kasvattaa järkee -järkisärkiviikko

Piet Heinin grukit, grukien filosofia

Suuri rakkaus

Walt Disney Day 5.12.2022. Magica De Spell Day

Laamapäivä, Llama Day 9.12.2022

Cocoa Day 13.12.2022

Epäonnen päivä, Unlucky Day 31.12.2022. Kelju K. Kojootti

Lucky Friday 13.1.2023

Blue Monday 16.1.2023 Tunnemyönnön kulttuuri; Emil Cioran - masennuksen mestarifilosofi

Nothing Day 16.1.2023

International Hugging Day 21.1.2023

Oravapäivä, Squirrel Appreciation Day 21.1.2023

Hirvipäivä, Moose Day 25.1.2023

Curmudgeons Day, Äkämyspäivä 29.1.2023

Hell Is Freezing Over Day 31.1.2023, kansainvälinen talvesta valittamisen päivä

International Zebra Day 31.1.2023

Oatmeal Month (1/2023): Talkkuna

Aloha - tervetuloa havaijin kieli!

Steelin Aloha Friday 24.2.2023

Valentine's Special: Barbapapa / Barbalove. Ystävänpäivä 14.2.2023 + International Hygge Day 28.2.2023

Villaintine's Day 13.2.2023. Pahattaren Valentine's Day.

Satunnaisten kilttien tekojen päivä, Random Acts of Kindness Day 17.2.2023.

Comfy Day 20.2.2023.

World Hippo Day 15.2.2023. Juttua mm. Escobarin hipoista + triviaa hipoista.

Tell a Fairy Tale Day 26.2.2023

SuperKven - ihana kveenin kieli! ​

Kielioppipäivä 4.3.2023. Holy Grammar! Kaiken maailman kieliopit and then some -näyttely

Vesinokkaeläinpäivä, Platypus Day 4.3.2023. ​

Kansainvälinen naistenpäivä 8.3.2023. Olet kaunis!

​Potato Chip Day 14.3.2023

​Me Day 16.3.2023. Me, myself and I​

World Sleep Day 17.3.2023​

Kansainvälinen onnellisuuspäivä 20.3.2023. Lagom.

​Maailman runouden päivä 21.3.2023​

Sääpäivä: Maailman ilmatieteen päivä 23.3.2023

​Mesikämmenen päivä, International Bear Day 23.3.2023

​Kansainvälinen juustopäivä 27.3.2023

​Merenneitopäivä, Mermaid Day 29.3.2023

Kenkänokkapäivä, Shoebill Day 18.4.2023. Extreme Birds: The World's Most Extraordinary and Bizarre Birds.

​World Penguin Day 25.4.2023

International Flamingo Day 26.4.2023

Vepsäiloa, Vepsän kielen päivän 20.4.2023 kunniaksi.

DORIS-PÄIVÄ 1.4.2023. J. Karjalaisen syntymäpäivä.

​Licorice Day, Lakupäivä 12.4.2023

​SAM FOX -PÄIVÄ 15.4.2023. Samantha Foxin syntymäpäivä.

​Lääkettä kiiretautiin: World Leisure Day 16.4.2023. Joutoajan ihme! Piet Hein ajan äärellä: Joutoaika vs. joutuaika. Gruukkeja ajasta.

​Garlic Day 19.4.2023

​Valtakunnallinen koirapäivä 24.4.2023

​Scream Day 24.4.2023

​Väiski Vemmelsäären päivä, Bugs Bunny Day 30.4.2023

Global Love Day, Rakkauden päivä 1.5.2023 

Barbapapa Day 19.5.2023

Purple Color Day 16.5.2023, Vivid violet

Wear Purple For Peace Day 16.5.2023.

Norjan kansallispäivä 17.5.2023, Norjan kielen hilpeitä ilmaisuja!

FOR SKUNK'S SAKE! Stay Up All Night Night + Skunk Day 10.5.2023

World Cocktail Day 13.5.2023 James Bondin Cocktailit sekä cocktailreseptejä

EUROVIISUEXTRA: pe 12.5.2023. ChaChaCha-päivä

Dinosaur Day 17.5.2023

National Lost Sock Memorial Day 9.5.2023

Syö mitä haluat -päivä 11.5.2023

Nostalgia Girl Power Extra: Peppi Pitkätossun päivä, Pippi Långstrump Dag 21.5.2023

Komin kielen päivä 21.5.2023 Komi-asiaa!

International Wild Koala Day 3.5.2023

Aku Ankka -päivä 9.6.2023

​Dare Day 1.6.2023

​World Oceans Day 8.6.2023: Seahorses

​Herbs and Spices Day 10.6.2023

​Worldwide Knit In Public Day 10.6.2023

​International Lynx Day 11.6.2023

Suomalaisen saunan päivä 11.6.2023

Hyvän onnen päivä 15.6.2023

​Fudge Day 16.6.2023

Healthy Eating week, viikko 24: Hedelmät ja kasvikset

​Paula Koivuniemi -päivä 19.6.2023

​World Camel Day 22.6.2023

​Cyndi Lauper Day 22.6.2023

Faster Harder Scooter! International Nonsense Day 28.6.2023

International Day of The Tropics 29.6.2023: Tukaanit

​Insect week, viikko 25/2023

​Islanninkieliset sananlaskut ja idiomit. Islannin kansallispäivä 17.6.2023​

Ruotsalainen LAGOM sekä ihanat ruotsinkieliset idiomit. Ruotsin kansallispäivä 6.6.2023.

Eksoottiset hedelmät

Piikkisikapäivä 2.7.2023

World Meerkat Day 3.7.2023

The Happiest Day of The Year 14.7.2023

Sylvester Stallone Day 6.7.2023

Arnold Schwarzenegger Day 30.7.2023

70s Magic: Boney M. Day 18.7.2023

Jason Statham Day 26.7.2023

Unikeonpäivä 27.7.2023: Pähkinäunikeko

Rain Day 29.7.2023

Hujambo! World Kiswahili Day 7.7.2023

Fäärin kieli. Färsaarten kansallispäivä 29.7.2023

Suomen murteita megavaihteella! ​SavoSpecial.

Sveitsin kielet: saksa, ranska, italia & retoromaani

​Klovniviikko 1. - 7.8.2023

​International Owl Awareness Day 4.8.2023

​International Cat Day 8.8.2023

Minä tunnen kuinka vauhti kiihtyy! Matti & Teppo -päivä 8.8.2023

​The Moomin Day, Muumipäivä 9.8.2023​

Snoopy Day 10.8.2023

​International Wolf Day 13.8.2023​

International Nagging Day 14.8.2023

​True Blue - Madonna Day 16.8.2023

​Marilyn Day 17.8.2023

​Suomen luonnon päivä 26.8.2023. Närhi.​

Marshmallow Day, Vaahtokarkkipäivä 30.8.2023

Positiivisuuden syyskuu: The Meaning of Life. Viktor E. Frankl ♡

Pink Positive: Pink Panther

European Languages Special: Unusual languages in Europe and beyond

Namibiansaksa & oshindonga

SuomiSpecial: Stadin Snadi Slangi

Popeda

Leila K. Magic Ball

Kaija Koo

Kookos Jookos

International Slow Loris Day 13.9.2023

Fantastic, Bat-tastic! Batman Day 16.9.2023

Talk Like A Pirate Day 19.9.2023. Ärräpääextra

International Rabbit Day 23.9.2023. Kaniini hatusta!

Wanha Tampere

Udmurtit: kieli ja kulttuuri

Italian & korsikan kieli

Beverage Extra

Pesukarhu, zorilla, laiskiainen

Korvapuustipäivä

Curious Events Day

D'OH

Mustan Kissan Päivä

Witutus Extra

Pomopäivä

Dictionary Day

Relax-extra

It's Crazy, It's Party!

Kikka

Nut Day

Halloween Extra

BERRY FOXMAS! Happamia, sano kettu pihlajanmarjoista

Suomen luonnelinnut

Karjalan + udmurtin kieli ja kulttuuri

Tweety

Maailman kiltteyspäivä

Tolerance Extra

Guinness World Records

Disney 100 vuotta: Mikki Hiiri

Have a Bad Day Day 19.11.2023: Tunnemyönnön päivä

Extra Mile Day 1.11.2023

Odd Socks Day 14.11.2023

Muurahaiskarhu

Suomalainen SISU

​DISNEY 100 VUOTTA: Walt Disney Day 5.12.2023: CHESHIRE CAT

Suomalaisen musiikin päivä 8.12.2023. Eppu Normaalin suomimelankoliaa.

​Take It In The Ear Day 8.12.2023

​National Chocolate Covered Anything Day 16.12.2023

​Whiner's Day 26.12.2023

​Card Playing Day 28.12.2023

Kuitua koneeseen!: Kuituinfo

Epäonnen päivä, Unlucky Day 31.12.2023. Fortuna Extra

Thank God, It's Monday Day 1.1.2024

UUNO ON NUMERO YKSI: Uuno Turhapuro -päivä 1.1.2024

Loiri-päivä 4.1.2024

BLUE MONDAY Vuoden masentavin päivä 15.1.2024: Sininen kissa, Puolangan Pessimistit, 15-kielinen Blue Corner

Nothing Day 16.1.2024

Popeye Day 17.1.2024

Popcorn and Movie Day 19.1.2024

International Flower Day 19.1.2024

Cheese Lover's Day 20.1.2024

Flying Squirrel Day 21.1.2024

Jaan Kaplinski Day 22.1.2024

Answer Your Cat's Questions Day 22.1.2024

Rabbit Hole Day 27.1.2024

Alice In Wonderland

Ryhtiliikkeen tammikuun Terve! -arvonta

Axolotl Day 1.2.2024

World Ostrich Day 2.2.2024

International Eighties Day 6.2.2024

Lähetä kortti ystävälle -päivä 7.2.2024

Hammassärkypäivä 9.2.2024

World Pizza Day 9.2.2024

Don't Cry Over Spilled Milk Day 11.2.2024

Villaintine's Day 13.2.2024

Valentine's Day 14.2.2024

Schopenhauer Day 22.2.2024

Aloha Friday 23.2.2024; Havaijin kielen kuukausi

Chili Day 24.2.2024

Viron kansallispäivä 24.2.2024

Tell A Fairy Tale Day 26.2.2024, Susihukkatakuu!

Sauce Month, maalis 2024

Peanut Butter Lover's Day

Bon Jovi Day

Stanisław Jerzy Lec Day

Naistenpäivä

Boys, Boys, Boys! Sabrina.

World Sleep Day

Olli Lindholm Day

Onnellisuuspäivä. Onnellisuusvinkit.  Eléphantaisie - Eläinten tunne-elämä

Point Nemo. Yksinäisyyden monet kasvot.

​Voehan Kaardemumma!

International Colour Day. Pick A Colour Day!

Peacock Day

Spinach Day

Tarantino Experience

Fun Day 1.4.2024

Chocolate Mousse Day 3.4.2024

International Beaver Day 7.4.2024

Emil Cioran Day 8.4.2024

Mikael Agricolan päivä 9.4.2024. Loimaan murre + vertailusanastoa!

That Sucks! Day 15.4.2024

Blah Blah Blah Day 17.4.2024

Kenkänokkapäivä 18.4.2024: LUNNI ja KENKÄNOKKA

Varispäivä 27.4.2024

Flamingo Wonder

Detective Fiction Day 20.4.2024: Agatha Christie - Queen of Crime

Superhero Day 28.4.2024

Garlic Day 19.4.2024

Sisilian kansallispäivä 25.4.2024

Hollannin kansallispäivä 27.4.2024

World Tapir Day 27.4.2024

Vitamiinit

Global Love Day 1.5.2024

World Laughter Day, Naurupäivä 5.5.2024 & Kookaburra

Beverage Day, Juomapäivä 6.5.2024

Adele Day 5.5.2024

International No Diet Day 6.5.2024

Herb Day 6.5.2024.  Green Is Power - Basilika The King of Herbs

Lost Sock Memorial Day 9.5.2024

Land of Lost Socks - Kadonneiden sukkien maa

Sano se sukkasin -himokutojan arvonta

Nostalgia Extra: Sandra. Everlasting Love! ♡

Kulttuurisen monimuotoisuuden päivä 21.5.2024. Mallorcan kieli + matkakohteet.

Sherlock Holmes Day 22.5.2024

Carb Day 25.5.2024. Milloin kannattaa syödä hiilareita -info

Hole In My Bucket Day 30.5.2024

Kaiken maailman kuopat + iloista pessimismiä. Pähkähullu ämpäriarvonta

International Parrot Day 31.5.2024

Kesäkuu 2024:

HYGGE, alakerrassa esillä hyggeteemaa, lisäksi:

1) Rocky Road -arvonta

2) World Wide Knit in Public -arvonta

3) Sauna -arvonta

4) Go Fishing -arvonta

5) Pirates of The Caribbean -arvonta

6) Fudge: 14.6.2024 toimistossa tarjolla fudgenameja

HYVINVOINTI: Tunteet: Emotion Awareness

ELÄIMET: Ilves & kirahvi: Infot + Arvonnat

NOSTALGIA: 1) Teräsmies: Toimistossa: Voimajuomaa vai kryptoniittia? 12.6.2024; Voimajuomaa vai kryptoniittia? -arvonta

2) Garfield: I Love Garfield & Lasagna -arvonta​

3) Smurffit: Toimistossa Krokelikraks-päivä 20.6.2024, Uniikki Krokelikraks-arvonta & Smurffijulistearvonta

KIELET: Fiesta de La Fortuna: Toimistossa: Fortuna Extra 24.6.2024; Alakerrassa: Onnettaren metkuiluja, italia-suomi

KESÄ: International Day of The Tropics: Toimistossa Aloha Friday 28.6.2024 & Flamingo Wonder -arvonta

​RAVINTO: Healthy Eating Week, viikko 24:

1) Terveellinen ruokavalio

2) Sipuli: Info + I Love Onions -arvonta

3) Yrtit ja mausteet: Chili-arvonta

bottom of page