top of page
Tampere kuntosali Gym Steel Body - Hauiskääntöä

APUNASI RAUTAINEN TIIMI

Tiimi

Kuntosalillamme voit keskittyä treenaamaan kun apunasi on rautainen tiimi

Gym kuntosali Tampere Steel Body - Markus Kavander

Markus "Make"
Kavander

Kuntosali on Makelle toinen koti. Mitä nyt väliin

ajaa taksia ja nukkuu.

 

80 -luvussa on vaan sitä jotain, myös kaikki mikä bensalla liikkuu kiehtoo miestä. Kesäisin rakastaa moottoripyöräillä ja talvet prätkä koristaa olkkaria.

Kölvistä lähtien on tykännyt kuntoilla ja kehittää lihaksia ja mieltä, eikä vauhti tunnu hiipuvan.

 

Pitää huolen siitä, että salin laitteet toimii.

Harvemmin somettaa, joten parhaiten vastaa ihan soittamalla.

 

Kunhan ei ennen puoltapäivää tavoittele ;)

 

puh. 040 825 6427

Maken tavoittaa kyllä myös WhatsAppilla

  • whatsapp
Gym Tampere kuntosali Steel Body - Katja Syren

Katja "Katinka" 
Syrén

Toimistossa Sinut ottaa vastaan Steel Bodyn salihengetär Katinka aka Katjuska, iloinen pessimisti, jonka kanssa voit jakaa ilot ja surut. Sali on Katinkan toinen koti, ja sen kyllä nopeasti huomaa – meillä ei ole jäykkää eikä paperinmakuista!

 

Asiakaspalvelun lisäksi Katinka vastaa byrokratioista, tiedotuksesta, mainostuksesta, markkinoinnista sekä kuukausittain vaihtuvien kulttuuri- , terveys- ja hyvinvointiteemojen suunnittelusta ja toteutuksesta. Teemastomme löydät sivuiltamme kohdasta: Ajankohtaista ja spessuteemoja.

Koulutustausta:

Ravitsemusala/ terveys: Vammalan ammattikoulu + Porin Teljän ammattioppilaitos, suurtalousesimies 1991-1996;

Hermannin lukio 1997-2001;

Filosofia (pääaine), elämänfilosofia & laaja kirjo Euroopan alueen kieliä (FM, Tampereen yliopisto, 2001-2017).

Sydämenasiana: 

raikas & iloinen pessimismi ja Elämän Wiheliäisys; tanskan kieli sekä harvinaisemmat kielet. Jokainen kieli kantaa mukanaan jotakin erityisen uniikkia ja arvokasta, minkä vuoksi jokainen maailman kieli on säilyttämisen arvoinen. Filosofia-milosofia, joka pitää sisällään kaiken filosofisen ja filosofian sukulaisen, varsinkin pohjia myöten ammentavan elämänfilosofian. ”Kaikki on ihmettä” -filosofia, kaplinskilaisessa ja schopenhauerilaisessa hengessä. Tutkielma: Jaan Kaplinskin Kaikki on ihmettä - henkinen filosofia-milosofia: Johdatus kaplinskilaiseen tietämiseen ja etiikkaan (2015), ~700s. Löytyy Baltia-kirjastosta.

Harrastukset:

Ajattelu, kirjoittaminen (ajatelmat, etiikka), erikoissanastojen kerääminen (32 Euroopan kieltä), lukeminen, kuntosaliliikunta sekä ruoanlaitto.

 

Teokset:

Optimismin tuolla puolen (2018)

Optimismin tuolla puolen 2 (2019)

Kootut happamaisuudet. Umpikujien filosofia. Ei mistään kotoisin olevat kirjoitukset, osa 1 (2022); Kirja ihmisille, joille kissa on kissa, lapio on lapio ja perkele ei oo himskatti!;  Teos esillä yläkerran minikirjahyllyssä; Teos saatavilla:  adlibris, cdon, booky, suomalainen, prisma, amazon, nextory. 

HAVUJA, PERKELE! Olemassaolon Wiheliäisyyden Ylistys aka Ihanan pessimismin käsikirja, osa 1 (14-kielinen: suomi (myös murreosioita), livvi, meänkieli, vepsä, saame, ruotsi, tanska, norja, hollanti, englanti, sisilia, ranska, viro, Pohjois-Inkerin murre). (Ilmestynyt 06/2023, teos saatavana esimerkiksi: Suomalainen kirjakauppa (verkkokauppa), Prisma (verkkokauppa), Adlibris, BoD.) Löytyy pääkirjasto Metsosta. Teos nähtävillä yläkerran hyllyssä tai pöydässä.

 

Tulossa myöhemmin:

Hauskazed sanazed (15-kielinen)

Teon alla:

Gifappeltjies - Wiheliäisen happamaiset ihanaiset myrkky?omenaiset vainen. Ernomasten ajatusten kirja. Ei mistään kotoisin olevat kirjoitukset, osa 2. ~500s.

Kitkeröiset-katkeroiset. Ernomasuuden lähteillä. Ei mistään kotoisin olevat kirjoitukset, osa 3.

KAKTUKSIA, PERKELE! Olemassaolon Wiheliäisyyden Ylistys aka Ihanan pessimismin käsikirja, osa 2 (19-kielinen: suomi (lisää murteita + stadin slangi), afrikaans, portugali, saksa, sveitsinsaksa, itävallansaksa, luxemburg, italia, romania, espanja, retoromaani, fääri, islanti, kveeni, korsika, mallorca, udmurtti, latina, esperanto). Teokseen sisältyy mm. eettinen teoriani: Silkkihansikasetiikka: Worst case scenario kanssakäymisen perustana (arkipäivän etiikka). ~700s.

Olemassaolon Wiheliäisyyden Ylistäjän ikikalenteri (32-kielinen)

Mixed Goods, Sour Moods. Edgy Philosophy From The Edge (Happamaisuuksia ja kielellisiä pyrähdyksiä englanniksi)

bottom of page