Hauis Steell Body tampere kuntosali käsipaino

Apunasi rautainen tiimi

 

Kuntosalillamme voit keskittyä treenaamaan kun apunasi on rautainen tiimi.

Näyttökuva 2021-1-22 kello 18.07.10.pn

Markus "Make"

Kavander

Kuntosali on Makelle toinen koti. Mitä nyt väliin

ajaa taksia ja nukkuu.

 

80 -luvussa on vaan sitä jotain, myös kaikki mikä bensalla liikkuu kiehtoo miestä. Kesäisin rakastaa moottoripyöräillä ja talvet prätkä koristaa olkkaria.

Kölvistä lähtien on tykännyt kuntoilla ja kehittää lihaksia ja mieltä, eikä vauhti tunnu hiipuvan.

 

Pitää huolen siitä, että salin laitteet toimii.

Harvemmin somettaa, joten parhaiten vastaa ihan soittamalla.

 

Kunhan ei ennen puoltapäivää tavoittele ;)

 

puh. 040 825 6427

Maken tavoittaa kyllä myös WhatsAppilla

  • whatsapp
Katja_edited.jpg

Katja "Katinka" 

Syrén

Toimiston aukioloaikoina, ja toisinaan sujuvasti sen ulkopuolellakin, Sinut ottaa vastaan Steel Bodyn salihengetär Katinka aka Katjuska, iloinen pessimisti, jonka kanssa voit jakaa ilot ja surut. Sali on Katinkan toinen koti, ja sen kyllä nopeasti huomaa – meillä ei ole jäykkää eikä paperinmakuista!

 

Asiakaspalvelun lisäksi Katinka vastaa muun muassa kaiken maailman byrokratioista-asioittenhoidoista, tiedotuksesta, mainostuksesta, markkinoinnista, kulttuuri- ja terveysteemakuukausien suunnittelusta ja toteutuksesta.

Koulutustausta: ravitsemusala/ terveys (Porin Teljän ammattioppilaitos, 5 vuotta) sekä filosofia, elämänfilosofia & Euroopan alueen kielet (Tampereen yliopisto, 16 vuotta).

Kiinnostuksen kohteet: sydämenasiana on raikas & iloinen pessimismi ja Elämän Wiheliäisys, pilke silmäkulmassa; tanskan kieli sekä harvinaisemmat Euroopan alueen kielet. Jokainen kieli kantaa mukanaan jotakin erityisen uniikkia ja arvokasta, minkä vuoksi jokainen maailman kieli on säilyttämisen arvoinen. Filosofia-milosofia, joka pitää sisällään kaiken filosofisen ja filosofian sukulaisen, varsinkin elämänfilosofian. ”Kaikki on ihmettä” -filosofia.

Harrastukset: ajattelu, kirjoittaminen, lukeminen, kuntosaliliikunta sekä ruoanlaitto